_nejla_ Antalya’da tüp bebek tedavisi gorenler fiyatla ilgili bilgilendirme yapabilirmisiniz rica etsem ?
mrp2023 _nejla_ bunun malesef tek bir fiyatı yok kişiye özel doktor önerilerde bulunuyor ve ücret çıkıyor
ozy64 Antalya konusunda bir fikir veremem ancak İzmiri değerlendirmek isterseniz tavmergen tup bebek merkezi prof dr erol tavmergen prof dr ebru öztürk tavmergen 10 haftalik tup bebek gebesiyiyim
ozy64 Kişiye özel tedaviler olduğu için net bir fiyat vermek doğru olmaz ama ilaclar işlemler vb kabaca 200 250bini bulma ihtimali olabilir
ozy64 Süreç boyunca büyük bir komplikasyon yaşamadım ekip ve hekimler ilgili süreci koordine bir şekilde yürütüyorlar ben tüm süreçten memnunum gebelik sonrasında herhangi hir sorununda da her şekilde yanizdalar
ozy64 mrp2023 aynen benim bir arkadaşıma yaşı ve ön görülen tedavileri için 400bin istemişlerdi 42 yasindaydi
ozy64 mrp2023 ben 38 yaşındayım ilk denemem ege unv idi emriyom oluşmadı peşine tavmergene gectim ilk denemde pozitif oldum şuan 11 hastamıza girdik sukur
mrp2023 ozy64 aa ne güzel rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, doğum yaptım cok sükür bende
_nejla_ Evet kisiden kisiye gore illaki degisiyordur ben ortalama fiyatlari merak etmistim yinede tahmin ettigim civarlardaymis