Bisaderuya Veterinerhanim bana da 1 -2 Eylül dedi 36 saat en geç 52 saatte çatlar 52 saati baz Alarak 2 Eylül daha garanti olur dedi
bsglll Lovebaby27 bugün yaptım awox ama silik çizgi bile çıkmadı çok moralim bozuldu şuan. 11. Gün bugün umudum kalmadı desem yeridir
Lovebaby27 Veterinerhanim ben dayanamadım yaptım aşırı aşırı silik çıktı ama inanmadım beklemedeyim inşallah hamile oluruz ☺️
Lovebaby27 Veterinerhanim daha önce yapmıştım canım 3.4 defa olumlu sonuç alamadım iğneden Hsg çekildim bat 31 Ağustos 1 Eylül çok çok erken ama dayanamadım test yaptım
Veterinerhanim Lovebaby27 o mu erken silik çıkarıyor diyecektim etkisi olabilirdi ama sen şuan bu tezi çürüttün 🤭😂
Veterinerhanim Lovebaby27 sanırım varya hayrlısı olsun inşAllah vardır. 🙏🙏 bence test yapmak yerine kan vermelisin en azından garanti oluyor kan. Testlere ben çok güvenmiyorum.
Lovebaby27 Veterinerhanim bugün dayanamayıp tekrar yaptım sabah onuda atayım iyice kırmzı olmadan kan vermiycem canım
fatmaklcasln bsglll dayanamadım bugün test yaptım negatif çıktı keşke yapmasaydım bütün moral 0 zaten umutsuz olarak ovulasyon takibine girmiştim sanki yine olmadı gibi