elifnd96 Merhabalar aranızda gebelikte idrar yolu enfeksiyonu olan varmı hangi ilacı kullandınız ve neden olur acaba
deryakrgz elifnd96 üromisin ürocase purinol munurol aksef kullandım ben geçip geçip yeniliyor maalesef ki..
ipekmom_ elifnd96 bisürü ilaç toz antibiyotik fitil kullandım geçmedi geçmiyor, turna yemişi ve kuru dut kaynatıp içiyorum bakalım faydası olacakmı, çoğu kişi etkisini görmüş
Elfidanur elifnd96 ilaç kesinlikle kullanma derim kefir yoğurt suyu be bol su iç canım doktorum bana önermedi ve gectı ara ara gelıp gıdıyordu bende dayandım mecbur sen bılırsın yınede doktorunla konuş ama burdan kım sana şunu kullandım dese olmaz o senın için ayrı durumdur bence
seyyddaa Arkadaşlar günaydın bende antibiyotik kullandım bir hafta önce dün tahlil verdim yine idrarimda bakteri çıktı nasıl önleyebilirim bilgisi olan var mı
deryakrgz seyyddaa ayyy kuzum sen daha çok yenisin. Bol bol su iç yoğurt kefir iç. İç çamaşırları ütüle giy. Rahmi ıslak bırakma. İç çamaşırın ıslanırsa hemen değiştir. Turna yemişi kızılcık özü tüket umarım atlatırsın 🤲🏻
deryakrgz seyyddaa ben kuru dutu denemedim kuzum 6 haftada ilaç kullandım ama.. Allah’ın izniyle birşey olmaz inşallah 🤲🏻