ilknrklcoglu1 Hanımlar merhaba 34+4 üm bebeğimi tam vajinamın üstündeki bölgede hissediyorum o kısımda bir sertlik var karnım zaten aşağı inmiş acaba kanala mı inmiş erken mi doğacak randevum çarşamba günü acile gitmeli miyim? Gece çok fazla tuvalete çıkıyorum bu arada aşırı fazla.
gizemgul_1 ilknrklcoglu1 bende 34+3 üm. Benımde karnım aşağıya indi. Asağıda hissettiğimde oluyor ama dr bebeğin pozisyonundan kaynaklı olduğunu söylemişti. Birde normalde serviks boyunu ölçerdi artık ölçmüyor haftamız ilerlediği için artık önemli değil dedi. Korkulacak bir şey yok sanırım
imcakir ilknrklcoglu1 benim ikiz biri baş aşağı, acayip baskı yapıyor ve bende çok çıkıyorum. Hatta tekmeleri hareketleri vajinada hissediyorum bence normal 🤷🏻♀️ benim kontrolüm bugün dü herhangi bir sorun yoktu
AAnnecik Bebeğin hareketlerinde azalma yoksa Sancın yoksa Suyun veya nişan tarzı bir şey görmediysen korkma doğum başlamamıştır bende 34+6 yıl artık taşıyamıyorum 😂 eğer yine için rahat etmezse yakın bir acile git açılman varmı diye bir baksinlar. Allah hepimize evladımızı sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Denizz4 Açılma var mı diye kontrol edildiği zaman tetiklenebiliyor doğum 🥲 daha ileri haftalarda bakılması daha sağlıklı , ama nstye bağlanıp sancın var mı diye bakabilirsin , bazen sancı olduğu halde hissetmeyenler var
ilknrklcoglu1 Çok teşekkürler normaldir diye düşünüyordum bende ama yine de işte annelik, kuruntu insan bir acaba mı demeden duramıyor.. Fikir alışverişi insanın içini rahatlatıyor.
Annemoji ilknrklcoglu1 Sancın ağrın sızın suyun bişeyin yoksa devam et hayatına göbek düşmesi doğuma yakın oluyor zaten