Buseea0279 Regle daha 5 gün var ama dayanamadım yaptım çok silik bir çizgi var sanırım sizce var mı ss olan fotoğraf 1 dakika içinde çekildi diğeri 5 dakika içinde
Annemoji Buseea0279 Evet gölge gibi duruyor ikinci çizgi var gibi kan verin en kesin yolu. Hayırlı olsun 🌸
nerm629_ Buseea0279 var gibi silik şekilde gözüküyor ama testlere artık guven kalmadı canım en net kan ver sen
Mirosunannesi_0120 Buseea0279 bende bu şekilde öğrendim kan bile vermedim üç gün sonrayı bekledim normal kaset test aldım bu sefer onda da çıktı şuan 33 haftadayim wllah gönlüne göre versin inşallah 😊
Buseea0279 Annemoji ay aslında bu ay hiç ümidim yoktu yorulmuştum çok sallamasyon oldu ilişkilerim çizgi de silik eminde olamadım o yüzden kan vereceğim pazartesi günü bakalım kısmet umarım yalancı çizgi değildir
Buseea0279 zuleyhammmm mimeo marka eczacı reglddn 6 gün öncesine kadar tespit ediyor dedi ama baya silik bir çizgi ama beklemedi çizgi anında belirdi o yüzden kafam karışık dediğim gibi 5 dakika içinde iki görselde
Buseea0279 nerm629_ ya evet çok gördüm yalancı çşzgi ben maalesef ama bu dşrekt idrara değer değmez belirince acaba dedirtti pazartesi kan vereceğim testi Bşrde ilk idrarla yapacağım yine var mı diye bakacağım
Buseea0279 Berivanciftci23 ay emin olamadım daha önce böyle silik gördüm negatif oldu onyüzden şimdi tekrar test yaptım
momBg Buseea0279 canım var gibi inşallah da vardır güzel düşünelim güzel olsun ama bence bu kadar erken test yapmak iyi değil kimyasala dönebiliyor çoğu kadın bilmeden bile yaşıyor bu durumu sonra insan daha çok üzülüyor 🌸💕
Buseea0279 Berivanciftci23 sabah bir test daha yapmıştım o da silik çizgiydi sonra kaset test denedim çizgi ypk o açtığım posta bakabilirsiniz görsellere 😇