Deniztaha Karadutunannesi öyle mi diyosun hadii insallah yaaa bide kızım olsun sağlıklı sıhhatli yeterdi bana
Karadutunannesi Deniztaha çok iyi anlıyorum sizi tabi ki önce hayırlısı,sağlıklısı ama gönül de istiyor işte 😍
Karadutunannesi Karadutunannesi kesinlikle öyle çok şükür ki rabbim bize anne olabilmeyi nasip ediyor sağlıkla da gelsinler inşallah🤲🏽
Dimple23 Benimki 4. De erkek...gerçi ben kız olsun diye hamile kalmadım süpriz oldu ....bari dedik kız olsun teselli ikramiyesi ...ama malesef eşimin sülalesini genişletmeye devam 😂
Pekgokcen Deniztaha bir oglum var suan 2.si yolda 👩👦👦😂😂 3.sunu yapicam Allah nasip ederse ama buyuk ihtimal oda erkek olcak hahahah
Deniztaha Pekgokcen çok isteyince olmuyor galiba bende çok kız istedim ama buda erkek hayırlısı tabiki
Kahramanlar Bir kızım bir oğlum var bir kızım daha olacak 3 çünkü kızda güzel erkekde inan bir fark yok
Tugcee Deniztaha 6 nci aya kadar erkek dediler bizede hatta pipisi bak dedi doktor ozele gittim kesin erkek dedi sonra ne olduysa kesin kız dediler:) detaylida
Ervazeynep Benimde iki kızım var, üçüncü belki değişik umuduyla denedik ama 12 .haftamda doktor kıza benziyor dedi. Hayırlısı artık
Deniztaha Ervazeynep aa sizde tam tersi benimkinin insallah senin erkek benim de kız bebeğimiz olur sağlıklı sıhhatli 🙏
Mucizeee Bsraymc ya bu erkekler hep niye başkalarına denk geliyor bize gelmiyor 😂😂😂 bizim ev de kız dolu üç tane bu dorduncuye erkek dedi ama inşallah doğrudur
Bsraymc Mucizeee ah bide gel bana sor canım doktora diyorum ki yanlışlık olmasın kordondur o filan dedim 😄 ama yok kesin erkek dedi çıkıntısında gösterdi 😄😄 olsun sağlıklı sıhhatli olsunlarda gerisi hiç sorun değil 🤗
Emehtap 11 haftalıkken kız dedi doktor , 14 haftalıkken erkek, bakalım 🤔 ayrıntılı ultrasona girmeden ne düşüneceğini bilemiyor insan, hayırlısıyla gelsin de Bebişimiz🤲