HaticeArCi Hamileliği çok rahat geçen belirtisiz geçenlerin bebekleri nasıl merak ediyorum 😅😇😍 doğumdan sonra bebeğiniz de rahat mı zorluyor mu büyüdükçe huyu suyu da sakin mi nasıl durumlar.
seymanuurr HaticeArCi ilk kızımda çok çok rahat geçirdim hiç ağrı sızı yaşamadım çok şükür ama tam bir oğlan çocuğu gibi çok hareketli sürekli ayakta, tırmanıyor, durmaz, oturmaz birazda genetik diyorum babası da öyleymiş 🤭
Lacta HaticeArCi İlk kızımda kanama düşük riski kusma hastanede yatma çok zordu ve kızımda zor. 20 aylık şu anda. Oğlum 6 buçuk aylık hamilelik de başlarda bulantı hariç ilki gibi asla değildi güzel geçti. Oğlumda şükür sakin ☺️ Ama bu sakinliği de aldanmamak lazım diyorlar 🙃
Annemoji HaticeArCi Oğlum 20 aylık Allah razı olsun hamileliğim çok rahattı ama huyu suyu tam tersi. 5 dakika oturmaz sürekli merak merak merak her şeyi merak eder 😂
Baklavaseverim HaticeArCi Benim hamileliğim çok zordu ama kızım sakin Allaha şükür maşAllah diyim nazar etmiyim bebemi 🤣🤣 soru bana değil ama olsun yine de yazayım dedimm 😆😆
HaticeArCi seymanuurr ah bu genler. 😅 Allah kolaylık versin çocuk dediğinde biraz hareketli oluyor haliyle. Bizim cocukluklarimiz şimdiki nesile göre daha farklı sakin sanki yinede. 😍
HaticeArCi Lacta annenin bünyesiyle mi alakalı yoksa bebeğin huyu yapısı ile mi alakalı diye düşündüm bu yüzden böyle bir konu açtım 😅 ama her ikisi de var sanırım. Oğlan hamilelikleri cevremde genelde sakin güzel geciyor dogduktan belli bir zaman sonra ne oluyor bu oğlan çocuklarına bilmiyorum 🤣 tarzan gibi bi orda bi orda oluyorlar. İnşallah büyümeleri de kolay ve güzel olur 🥰
MrveeS Ben şuan 7 aylık hamileyim çok şükür herşey yolunda ve hareketli bir bebek doktor öyle diyo bende çok hareket hissediyorum bakalım doğduğun da nasıl olacak 😄🥰💙
HaticeArCi MrveeS inşallah fazla enerjisini annesinin karninda atar enerjisi dengeye gelmis bı şekilde doğar 😍 sağlıkla gelsin canım.
HaticeArCi Annemoji merak müthiş birşey ya. Telefona tablete tv ye dalmadan faydali şeylere yönlendirdin mi çok daha güzel olur 😍 motor becerileri erkenden gelişir. Sağlıkla büyütün 😍🥰
HaticeArCi Baklavaseverim maşallah 😍hamilelikte önceden sıkıntıları savmışsınız ne güzel. Rabbim sağlıklı sakinlik versin bebelere 😅😍
HaticeArCi Accountant 😅 yaa bu ne sinir kac gündür dünyada bunlar. Ah büyüdüklerinde napacaklar şimdiden böyle. İnşallah geçicidir Rabbim sağlıklı sakinlik versin canım 🥰😇
KLORAKHANIM HaticeArCi benim ilk hamileligim belirtisizdi kızım çok sakin bi bebekti şimdi 2,5 yaşında hala uslu bi kızım var tabi ki daha çocuk ara sıra huysuzlugu var :) 2. De belirtisiz geçiyor sadece küçük bi kızım var diye biraz fazla yoruluyorum o kadar bakalım 2. Nasıl olacak :)
blablablablablax İlk kızımda hamileliğim aşırı rahattı normalden daha iyiydim . Doğduğunda evimden çıkan herkes Allah yardımcın olsun diyerek çıktı 8 ay boyunca kızımla pilates topunda zıpladım gece gündüz 🫣
HaticeArCi blablablablablax ayy etmee hamilelik güzel geçip sonrası yorucu olmuş Allah’ım sağlıklı sakinlik versin canım 🫂
ikbalb HaticeArCi hamileliğim kızımda rahat geçti baya ilk 3 ay aşırı zorlayıcıydı mide bulantısından mahvolmuştum ama sonrası mükemmel geçmişti. Kızım da emekleyene kadar aşırı sakin bir bebekti
HaticeArCi ikbalb ilk 3 ay vücut bi ne oluyor moduna giriyor hamilelik bünyede dengesizlik yapıyor. Benimde bulantı halsizlik uyku bı şaşkınlık hali vardı. 3 ay biter bitmez normale döndüm. Erkek demislerdi Detaylı ultrasona girmedim henüz son doktor kiz dedi 🤭 inşallah benim kızımda sakin sağlıklı bir sekilde büyür 😍
HaticeArCi nilsumm benimkide babasına benziyor sanırım ayakları uyumaya yakın hareket eder eşimin. Bebemınde gece ayni vakitlerde tek taraflı pıt pıt bişeyler yapıyor 🤣 daha hareketleri tam kestiremiyorum 19. Hafta
lavinya90 HaticeArCi aslında şöyle mental olarak çok rahat ve mutlu geçirdiğim hamilelikte çocuğu sakin oldu. Ama kırgınlıklar kızgınlıklar gibi bolca söylendiğim kendimi yalnız hissettiğim ve kinle doğduğum hamileliğim sonrası doğan çocuğum çok huzursuz ve yaramaz oldu. Yaramazlık dert değilde bebekken çektiğimiz huzursuzluk oldukça zor bir imtihan oldu.
HaticeArCi lavinya90 kesinlikle annenin ruh hali bebeği etkiliyor bunu çok defa gözlemledim. Bazıları da zor bir hamilelik dönemi geçirip imtihanlar içinden çıkıp bebekle birlikte feraha kavuşuyor sakin sorunsuz büyüyor. Allah imtihan kolayligi versin canım 🫂 30 yaşımda gelen bir aydınlanma ile şunu anladım ki bu hayatta benden başka beni düşünen olmayacak o yüzden dışarıdan gelen olumsuzluklara karşı zirhimi maddi manevi guclendirmeliyim dedim. Çok şükür biraz olsun yapabildim de. Şimdi olumsuzluklar bana ulaşamadan çat dışındaki zırha vurup karşıdakine geri dönüyor.
Deletedmom_7156 HaticeArCi ilk kızımda öyle kötü bi hamilelik geçirdim ki Allah kimsenin basına vermesin diyorum çok zordu kızımında maşallahı var bi dakika durmaz oturmaz 3 buçuk senedir böyle şuanda da hamileliğim çok zor geçiyor inşaallah bu bebegim akıllı uslu bişey olur onun için dua ediyorum 😅 kızımdan bi tane daha düşünemiyorum yoksa 😅
Lacta HaticeArCi Evet bence her ikisi ile alakalı kesinlikle. Oğlan inşallah değişmez yoksa işim zor 😃Kızla zaten koşturmaca hep