sanem34001 Leyla için uyumlular isim olarak aklıma lale ve larin geldi. Anlamlarıda güzel tavsiye edebilirim. 💕 sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah
Karamelazey sanem34001 amin inşallah 😊 ikisi de güzel isim ama biraz daha eski olmayan ama klasik olan isimlerden istiyoruz bulabilirsek tabi 🤷♀️
Karamelazey Tontisinannesi Alya da güzel aslında ama çok koyuluyor diye istemedim ben bir de söylemesi zor geliyor bana biraz 😂
aylah61 Benim ikizim var o zamanlar isimlerimize karar verirken Leyla ve Ayla olsun istemişler. Sonrasında benim ismim Ayla kalsa da ikizimin ismi farklı bir isim oldu ama bu iki ismin aurası çok hoş bence
Karamelazey aylah61 Ayla ismiyle tanıdığım da yok hiç çevremde. Karakter olarak nasıl sizce Ayla ismindekiler🤔
aylah61 Karamelazey kendimi söylemem gerekirse aşırı tezcanlı, süslü genel olarakta anlayışlı bir arkadaş olduğum söylenir 😅
yildizkaradag Karamelazey belki uyumlu gelmeyebilir ama benim Piraye ismi çok hoşuma gidiyor belki fikir olur size de sağlıkla gelsin inşaAllah🫶🌸🤲