saygili1 Kızlar 7 ağustosta ovitrelle iğne oldum bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bu test doğru mudur sizce? Adetime 3 gün var
0Berfin0 saygili1 14. Gün canım. Benim testlere güvenim yok artık ya son zamanlarda çok yanlış sonuç verir oldu
Dilarac saygili1 bende o iğneyle hamile kaldım reglime 1 gün kala çok koyu sonuçla öğrendim testte inşallah olumlu sonuç alırsınız
saygili1 Dilarac kasıklarım çok ağrıyor benim de adet olacakmış gibi göğüslerim de aşırı hassas yüz üstü yatamıyorum resmen
Muazzez5050 Dilarac ne zaman göğüste ağrı hissetmeye başladınız benim bugün iğneden sonraki 5. Gün kasıklaırmda ağrı var ama göğsümde hiç hissetmiyorum
Muazzez5050 saygili1 bende bu ay ilk defa kullandım iğneyi femaradan sonra ama sanki biraz farklı vurdurdu benim doktor burdaki arkadaşların yazdığına göre ama mecburdum doktoruma göre hareket etmeye
cigddm Muazzez5050 çok şükür pcos yok ama bu ikinci ovitrellem inşallah tutar yoksa mental olarak çok yoruldum ilaçlar piskolaji olacak olmicak piskolojisi insanı yoruyo ya hayırlısı inşallah rabim istiyen herekse nasip etsin