sutlukahve_ Mavimsimavi ftmnr05 elinaz1 papatyax eslem2121 laydaerd laydaerd ogretmenannecik ppmerlina Mor-kelebek tambirmom busrax_ ksknebru https://hizliresim.com/q7ygbf1
Mor-kelebek sutlukahve_ üzgünüm canım ben göremedim ama yine adetin geciktiyse en garantisi kan vermek olur
sutlukahve_ ftmnr05 bilmiyorum ki ben direk negatif olarak değerlendirdim silik çizgilerden sonra bana tokat gibi çarptı bu test
ftmnr05 sutlukahve_ içini ferah tut bol bol dua et balım Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşallah 🤲🏻❤️
sutlukahve_ cansuvet yok vermemiştim farklı bı testle deneyip öyle vereyim dedim çünkü o marka yalancı pozitif veriyorms awoxla denedim sonuç ortada
Mor-kelebek sutlukahve_ hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım bizim bilmediğimiz şer de hayır, hayırda şer vardır. En doğru zamanı rabbim bilir. Hayırlı zamanda hayırlısını kolaylıkla nasip etsin inşallah 🤲🌸
eslem2121 sutlukahve_ inşallah vardır ya iki güne tekrar et ben hamile değilken bende kuruma bile çıkarmadı
sutlukahve_ Deryacc00 o marka herkese yanlış sonuç verdiği için guvenmedin başka marka deneyip öyle kan vereyim dedim ama onda da negatif çıktı 🥲
Ursula Umarım gönlünüze göre olur her şey, ben perşembe akşamı yapmıştım negatifti cumartesi sabah pozitif, ben şok 🤦🏻♀️ kan verin eğer şüpheniz varsa 🌸