sutlukahve_ Mavimsimavi ftmnr05 elinaz1 papatyax laydaerd ogretmenannecik ppmerlina Mor-kelebek Kızlar ben dayanamadım yine yaptım test 😂yine silik çıktı bu testler ya cidden sürekli pozitif çıkarıyor yada cidden hamileyim ama büyük ihtimalle ilki🥲
ogretmenannecik sutlukahve_ canım benim de hep silik çizgiydi hatta bazılarında negatif çıkıyordu 😂 geç döllenme olduğu için öyleymiş bence de HAMİLESİN 🌸🌸🌸🌸
Mor-kelebek sutlukahve_ en iyisi bence kan ver canım ikilemde kalmaktan iyidir kanda çıkarsa birkaç gün sonra yükselmesine bakarsn
elinaz1 sutlukahve_ benim kaset testte böyle silikti sonra kan verdim 350 lerde çıkmıştı . İnşallah gönlüne göre olur 🥰🤍
sutlukahve_ ogretmenannecik yaa inşallah öyledir ama burdakilerden psikolojim o kadar bozulmuş ki inanamıyorum bir türlü eşime bile söylemedim yani😂 varsa gerçekten bana ilaç gibi gelecek 2 kaybim var çünkü
sutlukahve_ ogretmenannecik ben internete resim yükle yazıp çıkan siteden yüklüyorum sonra gelip bağlantıyı yapıştırıyorum buraya atarsan çok sevinirim
sutlukahve_ ftmnr05 evet ama marka guvenilmezmis o yüzden sevinemiyoruu bugün de hafta sonu mecbur yine bekliycem