Mavimsimavi sutlukahve_ Çok silik bir çizgi var gibi kaç gün var âdetinize inşallah vardır hayırlı olsun şimdi den 🌸🩷
elinaz1 sutlukahve_ kaset testin varsa sabah ilk idar ile bakt istersen canım erken gebelik testine güvenmiyorsan
sutlukahve_ Mavimsimavi bende pcos var adetlerim düzensiz o yüzden 3-5ayda 1 adet oluyorum o yüzden günüm şu gün diyemedim ama nedense teste inanmıyorum yalancı pozitif sanirim
sutlukahve_ Mavimsimavi ftmnr05 elinaz1 papatyax laydaerd ogretmenannecik ppmerlina Mor-kelebek Kızlar ben dayanamadım yine yaptım test 😂yine silik çıktı bu testler ya cidden sürekli pozitif çıkarıyor yada cidden hamileyim ama büyük ihtimalle ilki🥲
sutlukahve_ Mavimsimavi ftmnr05 elinaz1 papatyax eslem2121 laydaerd laydaerd ogretmenannecik ppmerlina Mor-kelebek tambirmom busrax_ ksknebru https://hizliresim.com/q7ygbf1
sutlukahve_ ftmnr05 bende gördüm ama yalancı pozitif diye düşündüm sevinemedim bile marka hep olumsuz yorumlar almış çünkü
sutlukahve_ ftmnr05 duratest canım daha önce de bana da kuruma çizgisi verdi ama sattler sonra çıkmıştı o yinede guvenemedim
eslem2121 sutlukahve_ az bile olsa beta artar cnm yani koyulaşma olabilir bana da haber ver merak ediyorum
sutlukahve_ eslem2121 ay inşallah sende bende hamileyizdir ama benim test baya yanlış sonuç veriyoms gram sevinmedim ben o yüzden ya 🥹yarın ikimiz de güzel haberle gelsek keske