xesra-0911 Kızlar hamilelikte saç bakımı için ev yapımı evde kendi yaptığım biberiye suyunu kullanabilir miyim kullanan var mı veya
zynpknt xesra-0911 zaten kullandığınız vitaminlerden dolayı hem uzıycak hem gürleşcek gerek yok o yüzden 😂
tahamommy xesra-0911 vitamin kullandığımdan beri tek bir tel bile dökülmüyor aylardır, ocean mummy kullanıyorum kesinlikle etkisi var saça
xesra-0911 zynpknt dökülme çok oluyor ya maalesef hamilelikten öncede vardı dökülmem şimdi de baya arttı zaten tesettürlü biriyim ama bu kadar dökülmesi sinir ediyor beni
xesra-0911 zynpknt kullanıyorum demir magnezyum d vitamini damlası bide decavit diye bir vitamin kullanıyorum değerlerim düşüktü zaten yükselmiş baya
Nihan87 Biberiye suyunu influencerlar öve öve bitiremedi, şimdi de saç beyazlatıyor diye hepsi kötülemeye başladı. Bence kullanmayın ciddi anlamda beyazlamayı arttıyormuş
Dilarac minikmucizemm__ asla beyazlatmıyor beyaz olan saçınızı sadece ortaya çıkarıyor düzenli şekilde 2 yıldır hem evde yapıp hem Trendyoldan kullanıyorum asla beyaz olmadı ve genetikten kaynaklı üstelik kullanabilirsiniz