mmonarosad  14hafta 2 günlük burada devlet hastanesindeki doktorum çekti fakat cinsiyeti için daha küçük belli olmaz dedi pek inanasım gelmedi tahmini güçlü olanlar yardımcı olabilir mi?🫠
Gizemt5 mmonarosad dün tam 16. Haftamdı ve devlet hastanesinde ki doktor da bana çok küçük daha belli olmuyor dedi 😂 bence bana uğraşmak istemedi gibi geldi yani devlet hastenesi geç söylüyor 😂 2 hafta sonra tekrar gel bakalım dedi
Merveue mmonarosad başka fotoğrafı varmı acaba bilerek söylemiyorlar değişme olasılığı olduğundan ötürü bana 12. Haftada tahmin etmişti doğru da çıktı devlette
gamzetrk mmonarosad chatbot mmonarosad chatcpt ye sordum erkek dedi 😃 biliyor geneli doğru çıkıyor öğrenince haber edin bnde hamileyim bnmkine kız dedi
mmonarosad Gizemt5 çoğu tanıdığım 12. 13 haftada öğrenmiş söylemek istemediğini yüzünden anladım mecbur özele gidicez o zaman😅
mmonarosad Merveue  Böyle var bir de 9 haftalık burda
mmonarosad Merveue  Burda da 10 haftalık hepsinde değişik duruyor 😂
mmonarosad Seyda-06 ben sabırlıyım eşim aşırı sabırsız merak ediyor bana kalsa doğunca öğrenmek istiyorum 😅
gamzetrk mmonarosad çoğunu biliyor aslında bu konuda ne düşünüyorsun bn baya kişininkini sordum doğru bildi
mmonarosad gamzetrk az önce tekrar sordum kız dedi yeni sohbet açtım bu sefer erkek dedi 🤷🏻♀️ başlarda hep kız diyordu çin takviminde kız çıkıyor demişti şimdi erkek çıkıyor diyor ahahaha o yüzden pek inanmıyorum