Askbebegimm Kızlar 41 gün kaldı gösteriyor içim bir tuhaf heyecan korku siz nasıl hissediyorsunuz kaç Gününüz kaldı
Dmlirmak Askbebegimm bende korkuyorum daha 101 gün var ama korkular şimdiden sardı Rabbim hepimizin yardımcısı olsun 🤲💞
Brna-34 Nazlimazlum hay maşallah 🥰 kız mı erkek mi 🤭 geleceği zamanı bilirler gerçi sağlıklı olsunlar da geç gelsinler 🙈🙈
Ofinisss @Askbebegimm Son 60 ama sanırım 40 günümüz kaldı kızım biraz erkenci kuş gibi… yalancı sancılarımız oldukça sıklaştı sık sık nst ye bağlanıyoruz
armanbebekk Eliffbaby çok ağırlaştım evde en ufak bi işi yapmak bile işgence olarak geliyor bebişte döndüğü için alt kısma bayağı baskı yapıyor
beyzanuruzumcu8087 Askbebegimm son 25 gün 18 eylüle sezeryan günümüzü aldık çok şükür bir sıkıntı olmazsa allahimin izniyle doğum olacak iki ci sezeryan 💖
minismom Askbebegimm 74 gunum kaldı ya bende asırı korkuyorum 2. dogumum olucak basıma gelcek olanları biliyorum kızımı bırakıp gitmek daha cok koycak
GizemHamza34 Selim_Alparslan sorma kuzum valla sancılarım da başladı inşallah cumaya kadar sıkarız dişimizi 🥹