Admsarzu Kızlar bugün kasık ve bel bacak ağrım vardı sabahtan beri normal değildi şimdi de çok minik de olsa leke gelmiş acile gidiyorum yaşayan var mı neden olabilir ?
ylnydgd Kasık ve bacak ağrısı normal özellikle ilk 12 haftada ama lekelenme kısmını doktor görmesi lazım ilaç verir en azından. Kanamaların da %80 inde bir şey çıkmıyormuş stres yapmamaya çalışın. Çok geçmiş olsun güzel haberler alın 🙏
Admsarzu ylnydgd aşırı stres oldum çok korkuyorum doktorum kapandı yarin haftasonu mecbur acile gidiyorum inşallah bebeğim iyidir 😭😭
melisaemirhan Admsarzu aynı şey benimde başıma geldi o haftalarda direk acile gittim ve gayet normal dedi doktor panik yapmana hiç gerek yok acildeki doktor ilaç vermedi 1 hafta devam etti kendi doktoruma gittim o progesteron hap verdi ve şuan lekelenmelerim kesildi senin için eahat olsun acile gitmekle en iyisini yapıyorsun ama stres yapma😊
melisaemirhan Admsarzu ağrım falan olmamıştı hiç durduk yere gelmişti lekede zaten naptın gittin mi acile
Admsarzu Yatışım verildi kızlar 🥺 nokta kadar kanama gördü doktorda rahimden ultrason yapti ve bebeği kontrol ettik bebek iyi kalbi atıyor ama kanamadan dolayı pazartesiye kadar gözetim altında kalacaksın dedi.