tahamommy iknrkc instagramda bir videoda kalçadan göğüs altına kadar uzun bir bez ile sarılması öneriliyor, ben siling almıştım onunla sarıcam inşallah videoyu bulursam atayım burayada
Denizj iknrkc doktorlar doğum sonrası korse önermiyo ama rahim kasılarak kendini toparlama aşamasına giriyomuş korseler kasılmayı engeliyomuş evde var olan şal vs ile sarın diyolar
Aselyusra iknrkc kadın dopum doktorunuza sorarak alın çünkü benimki boşa gitti. Asla izin vermedi takmama. Hatta anneme eşime falan sıkı sıkı tembih ettiği için sonra evde de takamadım. Başımda bitiyorlardı zebani gibi takacam diyince
Fspgmb kedili1anne sımdı sizden görünce girdim baktım favoriye ekledim. Birsürü korse baktım ettim bence en iyiside bu gibi geldi cidden normal yazıncada çıkmıyo hiç görmedim
kedili1anne Fspgmb Yalnız sezaryenden sonra alt karnım kaldı Belki külot şeklinde almak daha mantıklı olur Çünkü bu alt karnı sarmıyor
Fspgmb kedili1anne yanında destekleyici olsun diye kilot olanından alıp üstüne bunu taksak daha verimli olur diye düşünüyorum. Diğer baktığım korselerin yorumları boş geldi açıkcası nedense hiç begenmedim
Fspgmb kedili1anne 😂😂😂 Ya sizde xs almicaksınız sonuçta bide korseyi günde 3-4 saat takmak daha uygun bence gün boyuda takılmaz yani bizde insanız sonuçta 🥲 ama bu göbek ve bu bacaklar böyle kalamazzz😂