Gizem_erdag  kızlar bır bakarmısınız ya bat 31 temmuz pcosluyum ben 7 yaş bir oğlum var 3 gündür göbek deliğimde aşırı bir iğne batması vardı test yaptım artı med ama dogrumudur sızce ya elım ayagım tıtrıyor
Busranur_mnts Gizem_erdag canım artımedde yaşancı çıkan çok var umutlanıp üzülmektense başka marka testler ile de deneyin onlarda da çıkarsa kan verirsiniz inşallah vardır gönlünüzce olsun <3<3
Busranur_mnts Gizem_erdag ben awox ve prodoctor kullandım negatifte hiç çizgi çıkarmadılar pozitifte düşük değer olsa bile belli etti 20 küsürleri
myangelson Gizem_erdag artimed çok yalancı pozitif veriyor bu şekilde görüp kanda 0.100 gördüğüm oldu o yüzden kan vermeden kesin hamile olduğunuzu düşünmeyin 🥺
Sss1947 Gizem_erdag bende bunla öğrenmiştim sizinkinden bi tık daha koyuydu 4 haftalkken öğrenmiştim bende doğru sonuç verdi yani
Sss1947 Gizem_erdag ben senelerce sadece bu testi kullandım ya tek bir kere hamile kaldım ondanda çıkardı bana hiç kuruma çizgisi yalancı pozitif falan vermedi ya üzüldüm :(
Gizem_erdag Sss1947 o kadar üzgünüm ki anlatamam 7 sene sonra ılk defa test yaptım be sonuc bu kolum kanadım kalkmıyor 😭