Bostgrl Arkadaşlar 19 haftalık bebeyim doğum için hastane arıyorum İzmir den iyi veya kötü İzmirde doğum yapanlar deneyimleri yle birlikte hastane ve doğum ücreti hakkında bilgilendirme yapabilirler mi
SedaAden Bostgrl Cinarli hastanesi 40 bin onur hocaya gidiyorum hoca ayrı tatlı ebeler ayrı tatlı bir kaç kere gece acile gitmeme rağmen bana hiç negatif enerji vermediler açıklıyorlar cana yakın ve ilgililer. İlk doktorum özel muayenehaneydi egepolde yaptırıyordu totalde 85-90 bin arası tutuyordu. Egepolun kendi doktorları da 70-80 bin arasında
sumeyyehmz AslanEge bnde ilker beye gidiyorum paketi bana uygun geldi saglkla kucagnıza alın inşallah
Miniboy Bostgrl medicanaya gidiyorum. Hastanede ve doktordan çok memnunum. Aynı hastanede doğum yapan tanıdıklarım var memnunlardı. Sağlık sigortam olduğu için paket yada doğum fiyatı almadım bilmiyorum☺️
rosalii Miniboy onu biliyorum hatta instagramdan da takip ediyorum ama google yorumlar biraz kafamı karıştırdı vok yoğun olduğu için görüşmeleri kısa tutuyor fazla ilgilenemiyor vs gibi