-Yusufumm- Hamide_1 oturduğunuz ev doğalgazlıysa hiç gerek yok bence örme yeleklere bekarlen kendim heveslenip örmüştüm oğlumda hiç giydirmedim gerek olmadı e bebekten pamuklu penye yeleklerden alıp onu giydirmiştim
heidegirl Hamide_1 eviniz soğuksa bence gerekli her ev dogalgazlı olsa bile aynı olmuyor maalesef. İlk zamanlar çok uyudukları be hep kundakta oluncada az ihtiyaç oluyor ama diğer kışa çok işinize yarar eviniz serinse
Talentedmom Hamide_1 genelde bebekler örgü yelek sevmiyor oğlum şubatta doğdu hiç giymedi pek sıcağı sevmiyorlar kızım 15 günlük ona da hediye ördüler bakalım giyebilecek mi
Esraa70 Annem hep der ki bebeği kendin gibi düşün yani sen üşüyorsan orda üşüyordur ona göre giydirirsin, evin soğuk oluyor ısınmıyorsa polar tarzı bi kaç kıyafet bulundurabilirsin 🌸
Ulusahin Yün yelekler gıdılarını yanaklarını tahriş edebiliyor onun yerine pamuklu penye kumaşlardan yelekler daha çok işi görüyor
Nigar_A Ben kendim örüyorum herşeylerini.yelek, patik, şapka.oğlumda çok giydirdim.nasıl örmüşsem oğlum büyüdükce yelek de büyüdü😄şimdi kızıma da örüyorum