Emlhh Ben bu ayda elendim 🥹 okadar çok kasık ağrısı yaşadım ki 1 buçuk yıl sonra tamam demiştim ama yokmuş bugün Pik 13.Gün çatlama 12. Gün kan verdim 0.200< çıktı reglime 3 gün var ve koca negatifi yine gördüm
Tuanakaran Emlhh kan canım hatta dedim ki kan yani bu ay olmadı 😂😂 ama geç döllenmeymiş 2 günüm geçti bidaha kan verdim öğrendim 🥰
Tuanakaran Emlhh ama akıllanmam 5 gün kala kan verdim negatif gördüm bu ay şuan 4 günüm var 😂😂geçen ay da 2 gün kala verdim negatif ti 1 gün gecikince 9.94 le öğrendim ama o kimyalsal gebelikmiş kanama ile sonlandı
Emlhh Tuanakaran aa şaşırdım kan genelde kesin sonuç derler ya neyse pazar gününü bekliycez regli günü ozaman
ikinci-bahar25 Emlhh benim kanda negatif çıktı doktor muayenesinde pozitif umut her zaman vardır. Rabbim inşaallah sağlıklı bir evlat nasip eder size😊
Emlhh Tuanakaran ben ovulasyon testi kullandım yumurtlamayı ve çatlamayı gördüm zaten birtek o iki gün korunmadık gerisinde hep korunduk ondan olsa çıkardı diye düşündüm ama reglim 1 gün gecikti streste yaptım ama ondan da olabilir