YyyyYasemin 1aleynax 15+3 olarak yüz üstü asla yatamıyorum bel ağrın otursam da oluyor ayakta bi adım atsam da ağrıyor bir yandan da diş ağrım çıktı oh mis haftaya doktora gidip yeşil alan açılacak bakalım detaylı için nasip olursa🤭
Burdabirivar1 18 deyim ben dün cok fazla gun boyu devam eden karin agrisi adet sancisi gibi bi sey cektim aksaminda acile gidip kan ve idrar verdim temiz çıktı bugün biraz daha azaldi kadin doguma gitmedim umarim iyidir
1aleynax Burdabirivar1 inşallah iyidir artık ağırlaşıyoruz yavaş yavaş normal bence bide ağrı sancı da bişey mi oldu korkusu oluyor ya o çok kötü 😂😂
YyyyYasemin 1aleynax bazen sağa bile yatsam sıkışıyor herhalde hemen ağrıtıyor sıpa 🤣🤣ilk zamanlar karnımın üstüne unutup yatardım annem vururdu torunumu ezdin diye şimdi istesem de yatamıyorum🤣🤣🤣
1aleynax YyyyYasemin ahahahaha yiaa ama bazen insan yatmak istiyor da bizim enikler müsade etmiyor 😂🐣
1aleynax nur_sin valla bende bulantı olmadı hayattan soğutacak şekilde kimisi tuvaleti bekliyorum diyor ya bende olmadı hep hafifti ama 12 den sonra azalır diyolar