ucuncugeliyo Kizlar bulantim oldugu icin istahim kapali hic bisi yemek istemiyorum sadece ekşi seyler yiyebiliyorum. Lutfen bildiginiz eksi yemekler varsa yazabilir misiniz. Aklima hic bisi gelmiyo
Minnies ucuncugeliyo yoğurt çorbası, lokanta mercimeği içine bol limon semizotu yemeği zeytinyağlı enginar bol limonlu aklıma bunlar geldi
Miniboy ucuncugeliyo yayla çorbası, limonlu bamya yemeği, ekşili sarma, ekşili köfte aklıma bunlar geldi. Ben ekşi çok severim hamilelikte dahada çok sevdim ondan herşeye narekşisi, koruksuyu, limon😀😀
ucuncugeliyo Minnies mercimek corbasi bende cok fazla gaz yapiyo yiyemiyorum maalesef ama diger oneriler icin cok tesekkur ederim❤️
ucuncugeliyo ahsenimdeahsenim bayilirim ama kendi yaptigim kisiri hic begenmiyorum illa baskasi yapicak 😄 tesekkur ederim 🌸
ucuncugeliyo Miniboy yaa ben her hamileligimde eksiye dusuyorum nedensizce . Onerileriniz icin cok tesekkur ederim☺️
Seyda-06 ucuncugeliyo ekşili köfte olabilir hem sıvı belki iyi olur mercimek çorbası limonla iyi gider salata yapabilirsiniz içine hellim ile
ucuncugeliyo Seyda-06 eksili kofteyi de daha once hic yemedim internetten baktim ama icinde et olunca hic cekici gelmedi yine de denemek isterim tesekkur ederim onerileriniz icin☺️
hamilesavis19 Geçen canım istedi diye biber dolmasının iç harcına limon suyu doldurdum. Ekşi ekşi oldu ama nasıl iyi geldi anlatamam, lezzetli de oldu. Böyle limonun yakışacağı şeyler denenebilir belki
ucuncugeliyo hamilesavis19 aslinda dogru her yemege limon sıksam bu isi cozebilirim galiba 😄 tesekkur ederimm🌸
Seyda-06 ucuncugeliyo bende etten tiksiniyordum 5 ay boyunca kıyma gördüğüm her an kustum et yediğim zamanlar da hele sanki eşek kemirmiş gibi oluyordum kaç kere kemirdiysem 🤣
myangelson ucuncugeliyo pirpirim aşı (semizotu) , garnitürlü enginar bol limonlu🤤 bol ekşili yaprak sarma yemek değil ama bol ekşili kısır ve mercimek köftesi
ucuncugeliyo Seyda-06 yaa bende etli salcali yagli yemekleri yiyemedim bu hamileligimde . Oysa en sevdigim yemeklerdir🫠. İnsallah cok cabuk gecer