Merver Hakyemez evet çoğu hastane bu sekilde ama kadın doğum devlet hastaneleri yoğun böyle düşünüyormu bilmiyorm ben ünv hastanesinde doğum yaptım doktorum eldivenlerini bile cıkar annesi elleri memende olsun daha cok sütüm olsun dedi cok önemli özel doğumlardada öyle hep netten izlediyseniz ben sezeryandum ama cok rahattım kendim giydirdim kendim altını değiştirdim yanımdaki kimseye muhtac olmadm sükür umarm bundada oyle olur
Cemre2019 Aslksp Ben 2 cocugumu da kendim büyüttüm canım Rabbim sana öyle bir güç kuvvet veriyo ki herseyine koşar adımlarla ilerliyosun ☺ o yüzden hiç korkma 😘
Aslksp Cemre2019 insallah canım yetebilirim. Gerçi dedigin gibi insan herseyini kendi hallettiği için bir süre sonra alisiyo Rabbim yardımcımız olsun hepimizin❣
Tospik Hakyemez bir alt bir ust bir iç zibin 1 çorap 1 eldiven 1 bere yani 1 tane tam takim koy 1 tane bez 1 tane battaniye koy tamam
Deletedmom133 Hakyemez ben havlu aldım sarıp atıyorlar çünkü zıbın bez bir takım kıyafet şapka eldiven 😁
Duranb Hakyemez sapka, body, tulum, gece pijamasi(elbise gibi oluyor fermuarli bebek icine sokuluyor), battaniye yeterli cnm (Benim body de eldiven vardi )