Ellasu Zelis_ozdrgn içinden geleni yap en güzeli insan bazen iç sesini dinlemeli hislerine güvenmeli kızlarla karsilasirsan onlarada sorabilirsin dikiş nasıl oluyor diye illaki olanlar vardır
Ellasu Zelis_ozdrgn nasıl yani canim anlamadim normal doğum yok düşüncede mi ilerleyeyim açılmaya filan bakiyorlarmis ya ben ona sanırım baktıramam ondan korkuyorum
Zelis_ozdrgn Ellasu yok canım normal doğum olacam diye ilerle açılma olduktan sonra bakmazlar daha sürekli sürekli bakacaklarını sanmıyorum en sağlıklı doğum normal doğum
maco61 -Papatya33 ben merkezdeyim. Ali yeşile gidiyorum 1550₺ muane ama çok çok çok iyi bir doktor değil. Yani samimi ama bilgisi hakkında bişey diyemem
-Papatya33 maco61 ali yeşil den herkes memnunum aslında. Çok iyi bir doktor olduğunu söylüyorlardı. Siz neden beğenmediniz ki
maco61 -Papatya33 ya benim kan geliyor du. Dedi bir sıkıntın yok flan başka doktora gittim baya büyük kanama alanu var progestana başlattı.2 hafta sürdü kanama
Ellasu maco61 peki sonra neye karar verdiniz doktor değiştirdiniz mi çok geçmiş olsun şimdi umarım iyisinizdir
mgokk33 Ellasu ben Ali yeşile gidiyorum çok memnunum. Önceden medikaldeydim benimde lekelenmem vardı ama Ali hoca bi ilaç tedavisiz uyguladı 2 günde geçti. Önceden 2 kaybım var bu 3.gebeliğim ve çok memnunum