Ellasu Zelis_ozdrgn Aslında anlayamadığm şey şu vifolic kullanıyordum ben geçen haftaya kadar içindeki folik asit 400 mg deniz hocanın verdiği multivitamin ferro sanol içindeki folik asit 0.5 mg bende multi vitaminleri araştırdım ama hepsinin içinde yine 400 mg folik asit var benimde o yüzden kafam karıştı alıp almama konusunda
Zelis_ozdrgn Ellasu canım regenesis kullanıyorum bende 12. Haftaya kadar başka bi tane kullandım sonra onu bıraktım doktorum özeldeki bunu yazdı 15. Haftadan beridir Regenesis kullanıyorum hem uygun fiyatlı hemde tadı hiç kötü deil diğerleri gibi onu kullanabilirsin deniz hoca bana da verdi bi kâğıt üstünü işaretledi bunu kullan dedi 900 tl bişeydi sonra özele gittiğimde doktorum dedi Regenesis kullan 450 tlydi ikiside aynı işlevi görüyor zaten onu aldım kullanıyorum bayadır bitmek ğzere bidaha alacam mehmet hoca olbametteki direk onu veriyor bana onu verdi Regenesis
Zelis_ozdrgn Ellasu evet oraya gidince kadına söyle görüntüleri istiyorum de bana konum filan attı kadın daha 10 gün önce gittim iletişime geçiyorsun zaten dedi gmail hesabınızı verin ordan attı bana bütün renkli ve normal organlarının fotosunu
Ellasu Zelis_ozdrgn tamam bende öyle yapayım orda isterim artık bebeğin yüzünude görürüm değil mi ultrasonda olsa😊
Ellasu Zelis_ozdrgn Aslında neden kararsız kaldım acaba dedim deniz hoca folik asiti 0.5 mg verdiğine göre artık belli bir haftadan sonra öyle mi kullanmaliyiz o yüzden multivitamin alıp almama konusunda kararsız kaldım çünkü geçen haftaya kadar folik asit 400 mg kullandım şimdiki multivitaminlerin içeriğinde de aynı miktarda var 12. Haftadan sonra yine aynı 400 mg mi kullanmamız gerekiyor sencede
mgokk33 Merhaba bende Ayşenur hocaya gidiyorum çok memnunum, Ali yeşile de muayene gitmiştim ondan da memnun kalmıştım açıkçası. Medikalde doğum ücretleri çok fazla olduğu için sanırım Ali yeşil ile devam edeceğim
Zelis_ozdrgn Ellasu evet canım renkli ultrason ağzı yüzü tam net görünüyor ilk defa orda gördüm ben renkli ultrasonda
Zelis_ozdrgn Ellasu yok Canım o farklı bu farklı şimdi bebek senin vitamini aldığı için sen vitaminsiz kalıyorsun o yüzden 12 haftadan sonra vitamin yüklü ilaç kullanıyorsun yani öbür folik Asst öbür farklıydı regemesis Kullanıyorum özeldeki doktorum yazdı kaç haftadır onu kullanıyorum ben düşün bitmek üzere hiçbir sıkıntı yok yani sen de ondan kullanabilirsin sadece deniz hocanın yazdığı pahalı on dışında bir farkı yok aynen ikisi de vitamini takviye edici
Zelis_ozdrgn Ellasu evet çok güzel bi renkli ultrason fotosu da verdi halil hoca güzel pozisyon yakalayıp veriyor çerçeveye koydum ilk renkli fotosu anısı var🫠
Ellasu @ Zelis_ozdrgn Merhaba canım tekrardan bebisin nasıl sen nasılsın iyisindir umarım sana bişey sorabilir miyim sen Deniz hocada yaptırmıştın degil mi şeker yuklemesini sabah kaçta gittin kaç ml aldın şekerli içecek yani ilk gittin muayeneye girdin öyle mi çıktın şeker yuklemesine nasıl işledi süreç anlatirsan çok sevinirim