210623 Ben daha çok yeni gebeyim 5+4 yani. Deodorant vb. şeyler kullanmıyorum zararlı olur diye ama banyodan çıkmadan ter kokuyorum ☹️ sizin bu konuda bir öneriniz var mı uyguladığınız?
ikinci-bahar25 210623 niye zararı olsun ki 7 24 sıkmıyoruz sonuçta bende aşırı rahatsız olduğum için sıkıyorum parfüm de kullanıyorum
lotusflowers 210623 ya ter kokusu ya kimyasal başka bir çözümü yok bence. Ben evin içinde bile günde 4 5 kere rexona sıkıyorum diğer markalarda pek işe yaramıyo. Kendime bile ter kokmaya tahammülüm yok 😂
Zelis_ozdrgn 210623 Deodrantın parfümün de bir zararı yok ki bebeğe Sadece enfeksiyon olabilecek şeyleri bikini bölgesi tarafına bir şey sürmediğiniz sürece bir sıkıntı olmuyor yani
ghostty 210623 temiz içerikli mia herba isimli bir roll on kullanıyorum. Senelerce temiz içerikli roll on bulmaya çalıştım. Çoğu bir süre sonra yetersiz geldi. Bunu yaklaşık 1.5 senedir kullanıyorum. Memnunum.
Angelaass 210623 Garnier rolon mükemmel birşey hamile olmadan önce de kullanıyordum hala da kullanıyorum. Sıcaktan terlesenizde 0 ter kokusu. Deneyin pişman olmazsın 👌
Uzey 210623 bende kullanmam hiç bu zamana kadar kullandığım tek şey karbonat, duştan çıkar çıkmaz karbonat sür hergün sür , ter kokmucaksın en azından zararsız ve ben kime dediysem işe yaradı
Gul_c_koyak Bende niola sprey almistim rolondan sonra hem bikini bölgeme hemde koltuk altlarıma sıkıyorum. Çokta güzel kokuo ve her kokuya hassasiyet başladığı için arada bileklerimi bile sıkıyorum
_prenses_annesi 210623 bende Dilan’ın rolonunu kullanıyorum gerçekten ter nedır bıkmıyorum Bırkere sur Gün boyu götürür Çokta güzel kokuyor deneyebılırsın
bbety Süt kanallarını etkileyebileceği için hamileliğimin başından beri siveno roll on kullanıyorum temiz içerikli. Terlemeyi önleyenleri sakın kullanmayın o ter bezlerini tıkadığından kuru tutuyor.
minikmucizemm_ Bende siveno kullanıyorum ter kokutmuto fakat ter hıssıyatı oluyor yanı koltuk altım ıslanıyo ama koku olusmuyor gebelik oncesi rexona kullanıyodum onda mesela ter hıssıyatıda olmuyodu kokuda koltuk altım kuru kalıyodu
kocamaduru 210623 ter koruyucu olmadan ter kokmanız çok doğal. Duştan çıktıktan sonra temiz koltuk altına içeriği temiz bi deodorant sürebilirsiniz. Ben bi çok marka denedim miseca kullanıyorum şuan memnunum ama diğer bilinen deodorantlar kadar uzuun süre korumaz aktifseniz yarım gün korur kendi sağlığıma zarar vermektense böyle tercih ediyorum
Ozgekiz 210623 çok rahatsız olursam kullanıyorum deodorant, doktorum kullanabilirsin dedi. Temiz içerikli olanlar ne yazık ki koku engellemiyor. Rexona clinical protection kullanıyorum çok nadir de olsa…
1aleynax ben rexona üstün koruma kullanıyorum siyah olanı asla terletmiyor ve koku yapmıyor çok da ferah bir kokusu var