susaMom_ Muallim3 Suyun gelmesi kendiliğinden duran bir şey değil bildiğim kadarıyla ve o su bebek için çok hayati nefes aldığı dünyası inşallah sağlıkla doğar büyür kalbini hiç bozma o haftalarda yaşayan bebişlerde oldu
Sosyalbiri -Cennetkusuannesi- canım yazılarını okudum çok geçmiş olsun başın sağ olsun 🤲🏻. Vajinit için kullandığın antibiyotik neydi hatırlıyor musun?işe yaramadı ilerledi demişsin ya.
ppmerlina Muallim3 Allahım korusun doktorlar seni o kadar riske atmazlar acil durumda onay vs beklemeden direkt operasyona alırlar zaten
tahamommy Muallim3 ah canım yaa sürekli aklımdasın 🥺 kendi canını hiçe sayma lütfen, imtihanın çok zor biliyorum rabbim en yakın zamanda tamamına erdirsin senide sağlığına kavuştursun
ppmerlina Muallim3 Allah tez zamanda şifa versin bir mucize olsun ama olmuyorsa da lütfen kendini riske atma 🤲🏼 bugün bi post okudum anne karnında bebeğin kalbi durmuş kürtaja almışlar ondan 2 ay sonra anne yine hamile kalmış 🤲🏼
ikinumaram Rabbim hikmetinden sual olmaz bi mucize olur ınsallah güzel haberler verirsin bizlere duamızda sana da yer vereceğiz insallah
Muallim3 ppmerlina Amim canım. Artık sadece günaha girmemek için dua ediyorum. Kendimi o konuda çok kötü hissediyorum. Ümidim kalmadı. Şu anda psikolojim o kadar kötü ki… Uzun zaman bir bebek daha düşünebileceğimi sanmıyorum.
Zarifokur Muallim3 ah canım Allahım ne eylerse güzel eyler. Hayırlısıyla hayırlı bir kapı açsın . Dualarımız seninle canım 🤲
pozitifanne06 Muallim3 çok geçmiş olsun çok üzüldüm Rabbim size sabır versin bir an önce de bu süreç biter inşallah
Sevdepuh Busrasisman Büşra hanım merhabalar Benmde sızıntı şeklinde suyum geliyor şuan 300 ml ölçeğinde 22 haftalık gebeyim bende suyunuz bir anda hepsını mi boşalmıstı bende hastanede yatıyorum suan
Busrasisman Sevdepuh Merhaba, geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun. Evet benim tek seferde hepsi boşalmıştı