Kubragocer Kızlar benim gebelik şüphem vardı zaten adetim gecikti ama bekliyordum bu sabah fark ettim göbeğimde bi çizgi var zaten çok çatlağı olan biriyim ama bu çizgi çatlak mı gebelikten olabilir mı çatlak oluşmuş sanırım boşuna heveslendim sizce
cagm Kubragocer canım linea nigra genelde ilk 3 aydan sonra ortaya çıkar hatta benimki baya koyuydu simsiyahtı resmen çizgim doğumdan çoook sonra çizgi geçmeye başlamıştı şuanda bile hafiften var yeni gebelik belirtisi değildir istersen kan ver ya da idrar testi yap
Kubragocer Lovebaby27 bat günü ve 20 sinde yapmıştım akşam sıvı alımına dikkat etmemiştim bide negatifti yani 3 test harcadım negatifti bu sabah böyle bir çizgi gördüm beklemeye karar vermiştim aslında bilemedim
ppmerlina Kubragocer canım vallahi bu gebelerde oluşan şey ama en erken bi 10-15 haftadan sonra başlıyor yani gebelik olduğunu o yüzden hiç düşünmüyorum
Hhh03 Kubragocer ilk defa bu belirtiyi duyuyorum sağlıkla kucağnıza alın inşallah 🌸kaç çıktı değeriniz acaba
ppmerlina Kubragocer yaaaaa çok sevindim yavrummm aylardır istiyordun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🥹🥰❤️🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼
Kubragocer eslem2121 ay canım herkeste aynı şey olacak değil ya bende anlamadım valla benim yakınımda 6 haftalık hamile iken öyle çizgi vardı