Sudence_ Kızlar dün bir videoya denk geldim kadın suda vajinal doğum yapıyordu ıkınırken bebeğin çıkma anında ayy yırtıldı dedi doktoruna sonrası bebiş çıktı havuz baya bir kan oldu zaten siz yırtılmayı hissettiniz mi acısı oluyor mu o an?
aslhnkrts9 Sudence_ benim yırtıgım olmadı ama ben olacağını anlayıp doktorumdan kesi atmasını istedim çünkü doğru ıkınamaadıgımı anlamıştım sadece dikişim oldu o yüzden yırtıktan çok korkuyodum ben
urasserife Sudence_ benimde doktor kendisi kesi attı ve doğum esnasında o aşamadayken kesi atılışını anlamadım bile sonrasında dikerken bile anlamadım çünkü bambaşka bir durumda oluyorsunuz 🙂↔️ hissedenlerde oluyor Muş tabi
petronix Sudence_ Başlık çok ürkütücü normal doğum yapacak olanlar korkabilir benim normal değil ama ben bile okuyunca ürktüm hassas içerik yazarsanız iyi olur.
Musilk-1 Sudence_ kesiyi doğum sancısından hissedemiyorsun dikerkende uyusturup dikiyorlar bende acı olmadı bu işlemlerde inşallah sizdede olmaz
aslhnkrts9 Sudence_ hayır hissetmedim gördüğüm halde :) sadece dikiş atarken bazı yerler minik minik sızladı o kadar
sakinim_tmm Valla benim çok hızlı gelişti yırtık oldu ama ne yırtıldıgını ne başka birseyi hissetmedim sadece dikerken dikiş acısı fazla oldu
ikinci-bahar25 Sudence_ bana sancı geldiği anda kesi atıldı yanmayı hissettim ama sancı daha ağır bastığı için onun derdine düştüm dikiş atarken hissetmedim uyuşturdular. Kendiliğinden yırtılma daha kötü bence
dunyamyavrularim12 Sudence_ içten çok yırtığım oldu asla hissetmedim benden kaynaklı değil bebek çok hızlı geldiği için oldu . Dikerken de hissetmedim kesi atarken hissetim ama normal bir acı
dunyamyavrularim12 Sudence_ içten çok yırtığım oldu asla hissetmedim benden kaynaklı değil bebek çok hızlı geldiği için oldu . Dikerken de hissetmedim kesi atarken hissetim ama normal bir acı
susaMom_ Sudence_ Yırtılmayı hissetmek mümkün mü emin olamadım o sancıyla kaya düşse hissetmezsin bence herkeste farklıdır tabi ki durum ama baya uyuşmuştum sancıdan dolayı