Lovebaby27 bebekbekleme belirgin hale gelmeden kan yaptırmak istemiyorum 2 gün sonra tekrarlarım inşallah ikimizinde pozitif olur 🥹😊
Lovebaby27 Meftunum çok teşekkür ederim inşallah o güzel haberi bende alırım 2 yıldır bekliyorum 🥹 ❤️❤️❤️
Lovebaby27 ebru_yldrm inşallah canım testlerede güven olmuyor doğru söylüyorsan 2 gün sonra tekrarlim en iyisi çok teşekkür ederim ☺️
ebru_yldrm Lovebaby27 geçen ay 15 tane belki 20 tane test yaptım hepsi kuruma çizgisi verdi bu ay yaptığımda saniyeler içinde çıktı ve geçen ay adetim geçene kadar yapmayacağım demiştim. Ne zaman boş veriyorsun o zaman oluyor inan
bebekbekleme Hayır hala çıkmadı 5 e kadar çıkmazsa sağlık ocağına gideceğimm haber veririm🙏🏻🙏🏻 Benim doktor izindeymiş başka doktora gittim ondan dolayı göremiyor olabilirim bilemedim
yasemiinsari bebekbekleme sağlık ocağindaki kan sonuçları geceye dogru çıkıyor genelde insallah hayırlı haberler alırsin ❤️
bebekbekleme yasemiinsari inşallah teşekkür ederimm 5 gibi gideceğim, küçük bir şehirde yaşıyorum aynı gün içinde çıkıyor normalde
bebekbekleme Aradım henüz gebelik için sonuç çıkmamış o yüzden düşmemiş olabilir dedi İdrar da kan çıkmış sadece zaten 3-4 gündür lekelenmem oluyordu acaba bu bir belirti mi
ebru_yldrm bebekbekleme üzülmeyin kafanıza takıp stres yapmayın emin olun o zaman olacak Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin 🌸
bebekbekleme ebru_yldrm amin teşekkür ederim daha 2 aydır deniyoruz zaten ya zamanı geldiğinde hayırlısı ile olur inşallah☺️☺️
ebru_yldrm bebekbekleme 2 ay çok kısa bir süre inanın şuan rahim kendini hazırlıyor biz çok kafaya takıp belirti arıyoruz ve kendimizi strese sokuyoruz o zaman da zorlaşıyor
bebekbekleme ebru_yldrm kesinlikle buraya girip bütün gün bir şeyler okumak bile insanı strese sokuyor