bebekbekleme Selam kızlar, bat aynı gün olup belirti yaşayan var mı ? Test yaptınız mı ne durumdasınız çok merak ediyorum çok mu erken yoksa belirti ve test için
Deletedmom_297 bebekbekleme evet çok erken belirti aramayın ben her ay belirti yaşar hamile olmazdım belirti yaşamadığım ay hamile kaldım testte sonuç vermez
Mavimsimavi bebekbekleme bat 1 Eylül karnımın altı ağrıyor sadece oda yumurtlamadan beri ara ara bekliyorum bekliyoruz Rabbim hayırlısını nasip etsin
Gulceefe-00 bebekbekleme benim de bat 1 eylül bazen 2 gün önce olduğu da oluyor şimdilik hiçbir belirti yok arada kasık ağrısı oluyor ama o da hep olan bir şey test de henüz yapmadım adeti bekleyeceğim yapmam test
Ozgenurribo Mavimsimavi benim de aynı şekilde oluyor günümüzde aynı inşallah erken diye negatif çıkıyordur
Lovebaby27 bebekbekleme aslında en doğru sonuça adet geçmesini beklemek ama öncesinden 3 gün kala erken gebelik testi yapabilirsin ben öyle yapıcam şuan daha yumurtlanın 5-6 gündeyiz doğru sonuçu vermez yani
bebekbekleme Lovebaby27 yumurtlama benim uygulama da gözüken 17 siydi ama 16 sında daha yoğun akıntım olmuştu
Lovebaby27 bebekbekleme uygulama tam doğru sonuç vermiyor canım ovulasyon testi ile takip yapabilirsin gebelik olmazsa
saadilek2 bebekbekleme benimde bat 1 eylül gözüküyor. 16-17 sinde yumurtalama gözüküyordu değerlendirdik o haftayı. Yaklaşık 3 gündür sol kasık ağrısı ile başlayan alt karnıma yayılan yanma ile ağrı karışımı birşey ler oluyor kasıklarıma ve dün başlayan baş ağrım var ama bende migren olduğu için başım ağrır yani 🫠 İlk çocuğum 7 yaşında unutmuşum ben bu süreçleri onda nasıldı hiç hatırlamıyorum bile. 3 seçenek var ya üşüttüm ya enfeksiyon var yada gebeyim😅 test sipariş verdim geldi pazar günü yada pzt sabah yaparım herhalde o güne kadar dayanabilirsem☺️
bebekbekleme saadilek2 aynı sayılır günlerimiz test yaparsan haber verir misin? bende Pazartesi kan vereceğim başka bir şey için ama belki beta da baktırırm diye düşünüyorum hazır vermişken ☺️
saadilek2 bebekbekleme benim az önce kahve rengi pembe karışımı bir kan geldi peçeteye çok azdı acaba yerleşme kanaması olabilir mi 8 gün var daha kafam çok karıştı ya.
saadilek2 bebekbekleme aynı şeyleri yaşıyoruz resmen.. kafam çok karıştı eğer adet olucaksam çok erken olmuş olucam bu da hayatımda bir ilk olucak hem bu kadar erken olup hemde ağrıdan yataklara düşmeden olduğum ilj adetim olucak😅 bilen varsa yazabilir mi şayet bu yerleşme kanaması ise ne zaman test yapsak çıkar?