Leylimna Kızlar cok heyecanlı ve panik sardı öyle Bi haldeyim ki canta hazırlamadım elim varmıyor 2.kızım ilk 21 aylık ay nasıl bırakıcam bilmiyorum ilk defa spinal Olcam korkuyorum, ilk acil sezeryan oldu genel cok zordu benim için
Yazmelegi_ Leylimna neyde zorlandınız. Benimde ilki acil oldu genel kendim istedim ama çok rahat geçmişti. Bünye ile alakalı galiba
busenaz68 Leylimna haftaya cuma da benim var ikinci sezeryanim beni de korku saldı spinalde de korkmayin iğneyi hissetmiyorsunuz bile hiç
Mmeerrveeee Leylimna hiç korkmayın 20 dkkada olup bitiyor ve zaten hep konuşuyorlar aksi durum oldugunda söylersiniztek tavsiyem kasmayın kendinizi
Yldzyldzyldz Leylimna bende pazartesi 2. Sezeryan üç buçuk atıyorum çok korkuyorum ve çok heyecanlıyım 😒
Leylimna Yazmelegi_ plansız oldu doktor odasından kendimi ameliyathanrde buldum 🤣 hersey cok hızlıydı ve uyanma esnasındaki agrı ilk 3 4 saat cok iyi gecmedi karna bastırma derken cok zorlandım devlet hastanesiydi hayvana davranır gibiydi ebeler
Leylimna busenaz68 öyle iğne korkum yok aslında sadece nasıl cok merak ediyorum dokunmaları hissediyorsun diyorlar panik olur muyum peki spinal sonrası süreç nasıl benim ilk genel oldugu için zordu ama spinal 2 3 saat daha uyusuk kalınıyor mu zaten en çok acı o zman
Leylimna Mmeerrveeee beni sonrası korkutuyor ya evdede Bi bebişim var yetişecek miyim yada agrım uzun sürer mi diye