senem0987 Kızlar aralıkta doğacak dolabında 1 tane şöyle kalın tulum bulunması gerekli mi sizce tecrübeli anneler ? Hastaneye giderken dışarıya çıkarken kıyafetinin üzerine giydirilmesi için iyi olur mu sizce ?
0Berfin0 senem0987 ben de Kasım sonu aralık başı gibi doğuracağım evde bu tarz kalın giyindirilmemesi gerekiyor biz ne giyiniyorsak bi parça fazla giyindirmek gerekiyormuş o yüzden gerek yok diye düşünüyorum ha dışarı çıkaracak olunursa belki ozaman giyindirilebilir
myangelson senem0987 ben aldım Şubat ayında doğum yaptım 1 kere giydirebildim sadece 🥲 ama Kasım’da falan olsaydı doğum kullanılırdı baya bence
Emanetimi_bekliyorum senem0987 ben kızımda kullandım çok rahat oluyor tüm vücudu sarıyor rengi sarıydı oglumda da kullanacağım inşallah fiyatta uygun duruyor ben baktıgımda 1000 -1200 dü
maviportakal_ senem0987 ben allah nasip ederse ekimde kucağıma alacağım soğuk zamanlarda dışarıya bi yere giderken giydiririm diye aldım çok tatlı oldukları için heves edip de almış da olabilirm 😅
thetwinmom senem0987 merhaba benim de aralık doğum almayı düşünüyorum aslında hastaneye giderken lazım olacakmış gibi geliyor bana
senem0987 thetwinmom sadece hastane değil bence ya aileye giderken avm ye giderken hep lazım olacakmış gibi geliyor çünkü biz bile mont giymesek donuyoruz sonuç olarak
Zhrcyl senem0987 merhaba benim görümcem bunun gibi bir tane baya büyük bir beden almıştı ve bütün kış bunu giydirdi çocuğuna bence alınabilir dediğiniz gibi gelip giderken giydiriyordu hatta şimdi bize yolladı hamile olduğum için😊😂