Ilsamgg Tuanakaran bende aynısını yaptım böyle çıktı bir heyecanlandım ama adet yaklaştıkça değerler yükseliyormuş böyle çıkması normalmiş yani :(((
Essa0408 Tuanakaran ben denedim hem gebelik testiyle öğrendim sonra ovulasyon u da denedim ondada çıktı
Nurasln Bende dün ovülasyon testi yaptım bu şekilde silik çıktı bu sabah gebelik testi yaptım negatif çıktı ama çoğu kişide ovülasyon testiyle öğrenmiş
140524ba Aynı durumu şu anda ben de yaşıyorum birkaç gün önce ovülasyonda hiç çizgi çıkmazken 2 gündür silik çizgi çıkıyor az önce gebelik testi yaptım negatif çıktı adetime bir hafta var ama ovülasyon silik çıkıyor 🥺
Tuanakaran pembelotus hayır gebelik testi almaya çıktım ondada öğrenenler var diye aldım onuda 1 tane 😂
Tuanakaran pembelotus yarın pozitif görsem kanda veremicem ya aslında karşımda hastane ama acilleri beta asla bakmıyor eşimde şehir dışında özelde uzak offf
140524ba Essa0408 çok sıkıntılı bir süreçmiş gerçekten rabbim bu uğurda böyle çaba sarf edenlere nasip etsin inşallah ❤️
Smr5353 Bn öğrendim adet günümü 1 2 günmü ne geçmişti aynı ovulasyon günündeki gibi iki çizgide kopkoyuydu