Nevagibi var çok şükür. İlk oğlumu kaybettim 2 gün yaşadı ama 2 sene sonra tekrar hamile kaldım Şubat ayında 2. Oğlumu dogurdum çok şükür Rabbime. Allah isteyen herkese hayırlısıyla kolaylıkla nasip etsin 🤲🏻❤️ AA daha erkenmis ya inşallah olur ugrastirmadan 🤲🏻 benim ilk hamileliğim 2 buçuk sene sonra oldu neredeyse o da yumurta gelisiririci hap ve çatlatma iğnesiyle. Eşimde de varikosel vardı ameliyat falan oldu baya meşakkatli işlerdi yani. Bana bir türlü pcos tanısı koymadılar düzgün doktora denk gelemedim en sonunda tavsiye üzerine doktorumu buldum adam daha konuşurken pcos var diye koydu teşhisi ultrasonda da bak nasıl pcos teşhisi koyulamadi sana dedi gösterdi 🤷🏻♀️ benim adetler aşırı düzensiz hatta bu oğlumda Nisan’da adet olmuştum temmuza kadar bir daha olmadım geç yumurtlama görmüşüm geç döllenme olmuş Haziran’da 😄 nasıl yumurtlama düzenli değil ya ne kadar fark oluyor ki normalde yumurtlama üzerinden 14-17 gün sonra adet olunuyor. Adet duzenliyse mantıken yumurtlama da düzenli olması lazım aslında 🥲