Benimennembirmelek isimsiz12 bana babamın yapmadığı şeyleri yaptığı için destek olduğu için ederdim ve bana arkadaş yoldaş olduğu için
Elif4774 isimsiz12 sabırlı olduğu için çünkü ben bile bazen kendime tahammül edemezken eşim her halime tahammül ediyor.
sym_yc Kendinden önce benim mutluluğumu düşündüğü için bana kıyamadığı için aileme verdiği değer için bana verdiği sonsuz sevgi için tüp bebek sürecinde bana olan saygısı ve desteği için biricik eşime çoooo(baya)ooook teşekkür ediyorum 🩷🌸
Mervergun isimsiz12 bana böyle bir hayat sunduğu için benden çok beni düşündüğü için u yu yorulmama müsade etmediği için her anlamda destek çıktığı için teşekkür ediyorum
Asortikhanim isimsiz12 gözümü hiç bir şey de gücü yettiğince bırakmadığı için ama en önemlisi kızımıza çok iyi baba olduğu için bekarken babamın sunduğu hayatı kızım olurda babası ona yaşatır diye çok korkmuştum kızımın olacağını duyunca saatlerce ağladım benim kaderimi mi yaşayacak diye düşündüm ama çok şükür bin şükür eşimi rabbim başımızdan eksik etmesin bu kadar güzel baba olması bana tek başına bile yetiyor 🥹😍🥰
isimsiz12 Asortikhanim bi söz vardı büyüdüğün ev huzursuz diye kendi kurduğun yuva huzursuz mu olacak sandın gibi öyle 🧿 maşallah 🥰
Asortikhanim isimsiz12 benim ki biraz öyle olmuştu 😕 duyduğum en sık cümle annenin kaderine çekermiş kızları ve baba evin gibi bir koca evi denk gelir derlerdi evlendiğim zamana kadar her gün elimden ne gelirse sadaka çıkartırdım o kadar korkmuştum ki eşim bana iyi olunca ilk aylar sen neden bu kadar iyisin demiştim o şaşırınca bi resetledim kendimi
isimsiz12 Asortikhanim maşallah 🧿 daim olsun bi ömür sürsün inşallah ne aşkınız sevginiz ne saygınız hiç bitmesin kaderimizi birazda kendimiz yönetiyoruz bence 🥹💖
Asortikhanim isimsiz12 bencede biraz öyle olabilir allah iyilerle karşılaştırsın çok zor gerçekten iyiye denk düşmekte 🥰❤️