senem0987 Fermuarlı tulumlar rahat oluyormuş özellikle kış bebekleri için aralıkta doğum yapacağım bir iki tane almak istedim yenidoğan 50 cm diyor ondan alsam bebek 50 cm den uzun doğarsa ? 3 aylık var bi de 62 cm kararsızım elimde patlarsa diye korkuyorum
2kizannesi30 senem0987 benimki 53 cm doğdu 🫣 uzun doğdu ay karnım da o kadar yoktu 😂 yanlış mı ölçtüler dedim hep 😂
TAkilicci senem0987 O şans işi artık oğlum 52 kızım 51 cm doğmuştu ben en mantıklısının 0-1 ay 56cm olduğunu düşünüyorum. 62 çok büyük
Merve-metin senem0987 53 cm doğdu bebeğim yeni doğanlar olmadı ben hep 0-3 ay olanlardan aldım doğumdan sonra
kalbintemiz Bebek kızsa eğer 50 cm kısa bile doğabilir eğer erkekse 50 51 arası en çok 62 cm büyük gelir ben oğlum için 62 almıştım çok büyük geldi 3 aylıkken giydirmiştim yeni doğan için çok tulum önermem ama 1.2 tane alabilirsiniz
mcrukiye @senem0987 cnm ben şey yapacağım benim de inşallah Aralık sonu gibi gözüküyor yada Ocak başı olacak doğumum ve ben bir yada en fazla iki üç tane tulum almayı düşünüyorum diğerinide alt üst takım olarak düşünüyorum dediğin gibi olmazsa düşüncesine giriyorum bide çok çabuk büyüyorlar hani en fazla iki üç defa giydirebiliriz en azından alt üst kafamız rahat eder
Merve-metin 2kizannesi30 benim bebeğimde 53 cm doğdu hatta karnıma sığmadığı için 37+0da doğdu benim karnım kocamandı iç karnın geniş olabilir senin dr bana hep dedi iç karnın çok dar diye 😂😂
Basakparlar senem0987 oğlum 54cm doğdu kilosuda 4250’idi sadece 100 gr vermişti geri aldığım yenidoğanlar ilk bi kaç gün zar zor giydirdim allahtan 3 aylık almıştım sadece 3 aylık giydik yenidoğan zamanında muhakkak alın 3 aylık evinizde bulunsun
tahamommy senem0987 daha kışa çok var bebeğin gelişimine göre alırsınız bence, ben öyle yaptım benimki 47-48 cm anca doğacak gibi duruyor az çok tahmin ediliyor yani 😅
hemsireblog1 senem0987 kızım 48 cm doğdu 6 günlük şuan boydan tulumlar rahat oluyor 50 cm olanlardan giydiriyorum. Onların bile içinde kayboluyor
2bebelianne senem0987 ayaklı tulum almayin ayaksız alın çorap giydirilir tam olur zaten ya da yenidoğan almayın 0 3 aylık alın ayaklı alacaksaniz ama benim tercihim her ayda ayaksız tulumlar
couleurcerise Benim oğlum maşallah iri doğdu baya ona rağmen yenidoğanlar 2-3 hafta giydi kimseyi dinleme o yüzden yenidoğanlar oluyor gayet.
Elis27 senem0987 erkek bebeğim için dikkat etmeden yeni doğan aldım benim bebeğim yaz bebegiydi ama çok kullanamadım çok küçüktü . Bence yeni doğan almayın 03 alın
Melosss_16 senem0987 yeni doğan cabuk küçük geliyor 37 günlük olduk şuan herşeyi kısa dar geliyor 3 6 da giydiriyorum bence büyük al cabuk büyütüyorlar
ErsBegAs Melosss_16 bebekten bebeğe değişiyor bence bu durum.. biz yenidoğana çok ihtiyaç duyduk :) not: gelişimi maşAllah iyi ona rağmen yenidoğanlar hala büyük