Deletedmom_290 Hafta hamılelıkte durduk yere ağlayan varmı normalde ben çok duygusal bır yapım yoktur ama bu dönem Sureklı bırseylerı takıp aglıyorum yada sinirleniyorum
hamilesavis19 Deletedmom_290 durduk yere demeyelim de bir sebebi varsa elbette ağlama oluyor 😅ama öbür türlüsü de bence gayet normal, hayatımızın farklı bir evresinden geçiyoruz. Alışmaya çalışıyoruz
NurAyse_nur Deletedmom_290 20 haftalarımda sık sık yaşamıştım bu ağlamaları bir sebebi yokken bile hüngür hüngür ağladığımı biliyorum
Deletedmom_290 Biyiklikedi cok duygusallastık kaygılarımız var Buda pıskolojımızı etkılıyor hormonlarda degısıyor halıyle tabı gerçekten ole bugün mesela ağladım sebebe çok şaşırdım normalde hıc ağlayan Bırı degılım 😀
Deletedmom_290 hamilesavis19 normalde ben duyusal deılm ole onemlı bırsey olmadıkca aglamam hamılelıkten sonra 😀😀sebep arıyorum gıbı
Biyiklikedi Deletedmom_290 Evet evet birde 3 yaş kızım var. O da sürekli oyun ilgi istiyor. Bazen yetemiyorum. Zaten yaşım 35 çabuk yoruluyorum.
hamilegunlugum5 Deletedmom_290 kafayı yemek üzereyim bu hormaonal dengesizliklerden diyim sen anla bacım yalnız değilsin 😄
Deletedmom_290 Biyiklikedi öyle düşünme anne olmak çok güzel bu donemlerı atlatıcaz sonuçta bu bır surelık döngü böyle düşünerek kendını daha çok uzersın
Evo12 Var tabikide. Normalde bahanesiz çok ağladım ama elime bahane gecince daha güzel ağladım. En komiği boğazıma karpuz suyu kaçınca ağlamaktı😁 Buda mı benim başıma geldi gibisinden bir feryattı.
Biyiklikedi Deletedmom_290 İşte bazen o psikoloji ile geliyor. Yoksa elimden geleni yapıyorum fazlasıyla
demirrleydi_ Deletedmom_290 bu ben herşeye ağlıyorum kahkaha atarken kendimi hüngür hüngür ağlarken buluyorum 😂 dün bir reels gördüm hamile bir kadının röntgen görüntüsü ona bile oturdum ağladım nasıl güzel birşey diye 😂😂😂
Cicilininkini Deletedmom_290 Normalde cok duygusalım ama hamilelikte herseye aglıyorum ama bence kötü bi tarafı alıngan tarafımı kimsenin görmemesi diye düşünüyorum çünkü direk bi bahane bulup ordan ayrılıyorum kendim tek basıma suyun altına girip aglıyorum
Deletedmom_290 Cicilininkini bırseylerı başkalarıyla paylaşmazsan ıcınde tutarsan bu sana zarar bence kımseyı takma ağlarken onlar farkndadaır hamılelık hormonlarının olduğunun
Anonymous1 Deletedmom_290 hormonlarım o kadar garip oluyor ki kocamla durduk yere kavga edip sonra boş boş ağlıyordum ortada hiçbir sebep yok
1aleynax Bende de oluyor o mesela dizide duygusal bir sahne geçsin hemen ağlıyorum elimizde değil maalesef