Seymatrkay birmayismasali iki isim istemiyorsanız uzun tek isim koymalısınız. Egemen gibi. Ben de tek isimciyim.
Deletedmom_297 birmayismasali ay bi an herk i isim zabnettim kız bu ne diyecektim ❤️ yaman bu arada 🥹🤣
mucizebebegimmm birmayismasali asil ismi çok hoş geliyor bana, yaman ismine bi türlü ısınamadım sebepsiz 🤭 o yüzden asil diyorum 🫶🏻
gizemgul_1 birmayismasali asil isminde olsam kendimi sorumlu hissederdim diye düşünüyorum. Çocuğun asil olmaktan başka şansı olmaz gibi yani biraz ağır bir isim. Ama güzel ikiside.
Simsimsem Soyadınız çok kısa ve farklı iki isim koymalısınız bence, Asil Yaman Herk çok güzel oluyor 👏👏
birmayismasali Seymatrkay uzun isim olarak da beğendiğim isim yok ya bu iki isimden birine karar vereceğiz 🩵
[silindi] Deletedmom_297 ayy ben de öyle sandım forumdaki isimler iyice psikolojimi bozdu galiba 😂😂😂 geçen de biri duman ismine ek isim arıyordu yeminle oğluna koyacak sandım meğer kedisiymiş içim rahatladı 😂
Deletedmom_297 [silindi] amannn bende sen kedi yazana kadar dumanıda isim olarak koymuşlar diyeceksin sandım benimde kedim var adı bile ATLAS 😂