Ayperi11 Busmumyy ilk gebeliğim ve özelde doktora gidiyorum ama henüz doğum için hiçbir şey söylemedi bu normal mi?
Tuba5555 Busmumyy 35 haftaydayım daha gün vermedi sezaryen olcak ama çok bunaldım hamilelikten artık ağrılarım var bunaldım sıkıldım artık
Sinosanneoluyor2025 Busmumyy 35. Haftaya bugün girdik bizde çanım MAAŞALLAH SUBHANALLAH BARİKALLAH 🤲🏻❤️🤗 senin nasıl ağustos sonu canım sebep nedir
Fridae Haftalığım daha doğum hakkında hiçbir şey konuşulmadı🥲 2 eylülde randevum var ve ilk gebeliğim doktorum normal doğum taraftarı bakalım nasıl olacak süreç
Bumah Fridae merhaba bende tam 33 haftalığım nasıl gidiyo hamilelik benim ki gitmiyo gibi bişey çok mutsuzum artık
Busmumyy Ayperi11 sezeryan planlanırsa eğer gün veriliyor canım süreç normal doğumla tamamlanacaksa genelde son ana kadar bekleniyor sen bence sor doktoruna yine de iletişimini sıkı tut özelse madem
Ayperi11 Busmumyy doğru söylüyorsunuz gerekmedikçe konuşmayan bir doktor kendisi haftaya sorucam her hafta gidiyorum zaten tansiyon sıkıntısı var
tahamommy Busmumyy kaçıncı haftanıza denk geliyor erken gibi geldi bana birazda, ben 35 haftalık olucam yarın daha gün almadık ama 18 eylül gibi düşünüyorum
Busmumyy tahamommy şimdi 34.haftam bitti 30 ağustosta 35.haftam biticek gün alıcaz inşallah canlar ❤️🙏 sağlıkla huzurla kavuşalım inşallah
Busmumyy Ayperi11 yükseliyor mu tansiyonunuz beslenmenize çok dikkat edin benimde yükseldi ödüm koptu direkt tuzu kestim