ezgms1 canım bende 9 haftalıkken tutuldum aynı şekilde çok feci öksürük we grip olmuştum hastane hastane dolandık ama hiç bi doktor haftamdan dolayı bişey yapamadı ama ben dahada ilerlicek hiç atlatamicam diye korkuyodum çünkü hastalık çok zot gider benden ilaçlarla bile en sonunda eşim böyle olmaz bu bi aktara filan gidelim soralım dedi neyse gittik ben durumumu anlattım 9 haftalık hamileyim şöyle böyle adam bana " kuş burnu"we "aywa yaprağı" kurusu werdi bunların çayını iç dedi ama özellikle belirtiyorum benim düşük tehlikem filan hiçbişeyim yoktu korkmadan we çokta abartmadan ikisini aynı anda içmeden akşam birini sabah birini içtim yanında da sürekli bal pekmez kullandım o çaylara hep bal katarak içtim çok şükür iki günde hafifledi yoksa geçicek gibi değildi çok zor bişey insanın hamileyken eli kolu bağlanıyo resmen çok ağlamıştım neden dikkat etmedim kendime bakamadım diye ama şüküt atlatıyorum hala biraz öksürük war ama dikkat ediyorum zamanla geçecek Allah yardımcın olsun canım balı iyi bişey al gerçekten anlaşılıyor iyi balın tadı anında etkisini gösteriyo gece yatarken filan al ağzına Allahım acil şifalar wersin ☺️