rosee233 Kızlar son ilişki 31 Temmuz Adetim 9 gün gecikti 4 gün önce kan testim negatif çıktı ama Awox testler 2 gündür silik çizgi çıkarıyor ve bariz gözüken çizgiler . Normalde hamile olma ihtimalim yok ilişkiye baya oldu , olma ihtimalim var mı
Yazmelegi_ rosee233 yani en net öğrenmenin yolu kan vermek. Awoxun yanılttığıni duymadım ama bir ihtimal var tabi
rosee233 Yazmelegi_ son iki gündür 3 tane Awox yaptım hepsinde çıktı çizgi görsel nasıl yükleniyor acaba
Yazmelegi_ rosee233 bildirimlere baktığımız yerde resim yükle var ordan yükleyip kopyala yapıp istediğiniz yere yapıştırın
Jdjsjsksk Benim de erken gebelik testinde silik çizgi çıktı iki kere baktım ikisinde de silik çıktı aynı gün kan verdim 1.2 negatif çıktı ondan 15 gün sonra beta 4000le gebelik öğrendim bir ihtimal sende de olabilir geç döllenme olmuştur belki
rosee233 Jdjsjsksk peki çatlamanın üstünden kaç gün geçmişti negatif çıktığında veya adetinize kaç gün vardı
Lovebaby27 rosee233 evde test yaptın mı ? Atar mısın baya geçmiş 7.8 gün reglin normalde düzenli mi ?
rosee233 Lovebaby27 şöyle anlatayım normalde reglim çok düzenli değil ama çatlama gününü biliyorum çatlamadan 2 hafta sonra adet oluyorum . Doktor yumurtamı takip etti yumurtam 31 temmuzda çatladı ama arkadan gelen boyu küçük olan bir ikinci yumurta daha vardı o mu sonradan çatladı diye düşünüyorum . 31 temmuzdan sonra hiç ilişki olmadı . En son 18 ağustosta kan negatifti Awoxlarda 2 gündür silik çizgi çıkarıyor durum böyle
rosee233 Lovebaby27 şimdi yine yaptım 2 dk içinde yine silik belirdi , biraz zaman geçince daha belli olacak mı ona bakacağım