mmedinestlms Kızlar erken doğum riskim var şuan hastanedeyim her an doğum olabilir bebek Küvezde olacak süt sağma makinesi almam lazım ama hangi marka iyi hangisinin çekim gücü iyi Manuel mi elektrikli mi fikirlerinize ihtiyacım var
ikibaloglanannesi mmedinestlms Ben ilk oğlumda kiwi kullandım. Şu an 4.5 aylık oğlum var yine aynısını kullanıyorum memnunum. Ama yerinizde olsam giyilebilir olandan alırdım.
dmrelif Elektrikli al mutlaka herkes hepsinden memnun olmuyor yorumlara dikkat et Trendyol dan falan yorumlara bak birde flanş olması lazım onun boyutuna dikkat et yoksa yara olur canın çok acır
dmrelif mmedinestlms senin meme ucun kaç mm genişlikteyse o genişlikte alman gereken plastik silindirimsi bir şey göğüs pompasının göğüse değen kısmına takılıyor
a-koroglu mmedinestlms lansinoh elektrikli kullanıyorum prize bağlı kalıyorsunuz emzirirken sağmak zor oluyor eller serbest almayı düşünüyorum bebeğim diğer göğsümü emerken diğerini sağmak mantıklı benim bebeğim 22 günlük saat başı emiyor zaten 1 saat vaktimin 20dksı sağıma gidiyor her zaman sağmadığım halde zorlanıyorum o 20-30 dk uyumak daha cazip ilk günler yorucu oluyor en azından benim sürecim bu şekilde her bebek farklıdır
kyn52 Fid26 philps aventin bende süt sağma makinası var ama biberonu yok arkadaşım verdi makinesini philpsin bütün biberonları uyumlu oluyormu onlara
kitappkurduo Dmttthemum bende bugün aldım bu markayı. Ancak doğumu tetikler diye deneyemiyorum. Biraz bakistik sonra geri koydum 😅
mmedinestlms ruyagrn bunu kuzenim de söyledi ama şuan lansinoh daha çok söylenmiş teşekkür ederim öneriniz için
mmedinestlms ruyagrn bunu kuzenim de söyledi ama şuan lansinoh daha çok söylenmiş teşekkür ederim öneriniz için
hamcokelek33 mmedinestlms kesinlikle eller serbest almayın zamanla gücü düşüyor, lansinoh çiftli elektrikli olanı alın. İyi bişey alın ki ileride süt arttırmak için vs de kullanın. Ben o hatayı yaptım ortalama bişey aldım tekrar tekrar makine almak zorunda kaldım
mmedinestlms hamcokelek33 en çok şuan bu marka öneriliyor emzirme danışmanı da bunu demiş galiba bunu alacağım teşekkür ederim
hamcokelek33 mmedinestlms ayrıca süt sağma makinesi ileride çok lazım oluyor özellikle ilk 2 ay sütünüz çoksa rahat rahat stok da yapabilirsiniz.