melikeyimmmmm Hamilelikten öncede saç dökülmem vardı ama hamile olduğumdan beri aşırı bi dökülme var yakında kel kalırım sanırım değerlerim falan normal vitamin eksiksiliğide yok sizlerin özel olarak kullandığı şampuan vs. Var mı önerebileceğiniz
Herseydenbiktim melikeyimmmmm Bende de vardı ama bebek şampuanı kullanınca ve saç kremi kullanmayinca baya azaldı duştan sonra elseve’nin sac kremini kullanıyorum tertemiz oluyor bence saçımı da sertlestirmedi. Onu kullanmadan önce elseve’nin dream long serisi var bayılıyorum mükemmel bir şampuan tavsiye ederim ama şimdilik bebek şampuanı daha iyi geldi.
Herseydenbiktim melikeyimmmmm Temiz olmaz diye de korkma mis gibi oluyor ayrıca yaglanmayo da geciktiriyor gozlemledigime göre bebeğe hediye gelmişti üni baby kullanmam diye kendim kullanayım dedim ise yaradi
melikeyimmmmm Herseydenbiktim bende bi deniyeyim umarım bende de ile yarar mis gibi bebiş kokarım fena mı tertemiz de olur😂😂😂
Herseydenbiktim melikeyimmmmm Evet kızz dene ama birkaç kere dene olmazsa bioblaslar da işe yarıyormuş 😘