elc11 Mavilim123 ay ben o kadar nasıl beklemeyeceğim bilmiyorum 1 hafta oldu acaba yenidem doktora çıksam kese gözükür mü
elc11 Babymom8 evet gittim doktora bugün ultrasonla göremedi tekrar kan verdirdi yarın gel altan bakalım dedi değerine göre aslında gözükmesi gerekiyordu dedi anlamadım hiç
elc11 Babymom8 bu gün kendi doktoruma gittim direk keseyi gördü 5 hafta 5 günlükmüş yolk kesesi de oluşmuş 2 hafta sonra kalp atışını duymak için çağardı çok şükür
happymomolucaz42 elc11 bende bugun gittim kese göründü direk kalp atısı haftaya perşembe cuma dedi özellikle pzartesi deneyelim dedim olmaz duyamayız persembe cuma dedi 4+4 bugün tahmini betam bugun 3000 lerde oluyordu kese göründü şükür @Babymom8 🤲🏼
Babymom8 happymomolucaz42 oyy çok iyi maşallah benimde yarın randevum 4+4 bugün senle günlerimiz bile aynı ozaman sadece kese mi göründü yavrum
happymomolucaz42 Babymom8 yok canım ultrasonda direk göründü benim yumurtlama adet bitimi hemen oldugu için önde mi gidiyor acaba ama önde falan demedi adet tarihine uyuyor dedi sadece suan ikiz mi diye gerildim perşembe cuma gel kalp atısı için dedi
Babymom8 happymomolucaz42 bende az önce geldim kontrolden vajinal baktı kese yok 4+5 benimde beta aldı tekrar özelemi gittin
happymomolucaz42 Babymom8 evet özele gittim 5+6 da kalp atısıda nasıp olursa duyarız dedi cihazdandur canım endişelenme burda herkes öyle yazmıs
Sevgiiss Babymom8 beta 1000 genelde 1500-2000 arası vajinal kese görünüyor belki o kadar yükselmemişti canım erken gitmiş olabilirsin
Babymom8 happymomolucaz42 üstüne görme falan değil dimi canım seninki çok erken değilmi kalp atışı için 5+6