afroo 1aleynax bende burda okuyordum erkenden test yapılsa bıle bellı olur diyenler vardı negatif çıktıkça umudum kalmadı
mom28_ afroo eger olmazsa rahim filminizi cektirin bir an önce tedavi seçeneklerinize bakın rabbim tabiki bunlara gerek koymadan nasip eylesin daha fazla yıpranmayın 4 yıldır deneyen biri olarak maddi manevi cok yıpratıcı bir sürec
1aleynax afroo yok yok sen 6 gün daha bekle çünkü 10 gün olması gerekiyor ama tavsiyem kan testi ver hani testte pozitif çıkar sonra yanıltır falan üzülme hayal kırıklığı oluyor bende yaşadım en son umudu kesmiştim sonra oldu Allah nasip etsin inşallah
afroo mom28_ gittiğim hastane reglın ilk günü çağırıyor rahım fılmı randevusu vermek için bu ayda öyle planlamıştım sonra aşılama vs devam ederız dıye de Regl olamayınca kaldım böyle Rabbım hiçbirimizi yormasın çok yıpratıcı gerçekten
mom28_ afroo ben 3 kez aşılama oldum sebepsiz denildi hep hersey normal cıkıyordu şimdi tüp bebrk görüşmelerine gidiyorum hepside çikolata kistinin engel oldugunu söylüyor cok küçük bi çikolata kistim varmıs bu zorlastırmıs
afroo mom28_ en azından olmamasının nedenını bulmuşsun canım ben henüz bilmiyorum eşime sperm yetmezliği dedi doktor ama tek sebep bu mu bılemıyorum
CEKAS afroo days doctor ben hamileyken negatif veriyordu, awox pozitif veriyordu. 😅 bulabilirseniz biraz pahalı diğerlerine göre ama predictor arayın eczanelerde var o. Awox sadece internette bulabiliyorum ben.