Dilekdefne Kizlar mantar enfeksiyonum vardi sirkelo suyla taharetleniyodum sonra sildim ve pembemsi kanli gbi lekelenme oldu kagitta agrim sizim biseyim yok bebis hareketli napiyim cok korkuyorum
BesteCanerKutluzolu Dilekdefne doktorunuza söyleyin belki enfeksiyon vardır idrar yolu enfeksiyonunda da öyle olıyormuş ben yaşamadım ama öyle bi durum varsa bebeğe zarar vermeden ilaca başlar belki mantar da önemli tabi belki ondandır ona da bi çözüm bulurlar
Emine24 Dilekdefne çatlama oldu büyük ihtimal.. kaşıntıdan mantardan dolayı .. bişey olduğunu sanmıyorum bana da oluyo çünkü iğne başı kadar kan geliyo çatlamadan tahrişten sebep
Dilekdefne BesteCanerKutluzolu idararda enfeksiyonum vardi antibiyotik kullandim bu kez mantar cok kotu oldu
BesteCanerKutluzolu Dilekdefne o zaman hiç burada cevap bekleyerek vakit kaybetmeyin doğru olan doktorunuzla görüşmeniz belki enfeksiyon tekrarladı ya da başka bişey oldu bebeğe zarar gelmesin Allah korusun.
Pinarlgn Karbonatlı suyla taharet al canım hemen düzeltiyor bir tasın içine bir yemek kaşığı koyuluyor su çok soğuk olmasın sıcak da olmasın