Edizhr Annekuzusu123 aynen aynen benimde öyle canım bulaşık makinasıni bile eğilip zor boşaltıyorum Allah’tan kizlar yardımcı oluyo 🤭
oglussannesiiii Annekuzusu123 sizinde gün içinde hareketleri olup çok hareketli olmadığı zamanlar oluyor mu? 33 haftalığım bende
Annekuzusu123 oglussannesiiii aynen aynen heleki yorulduğum gün çok sakin kalıyor 😂ama Bazende öyle deliriyor ki
kitappkurduo Annekuzusu123 ben nasipse yarın 36 olacağım. Bugün karnın aşağı inmiş dediler 😭 acaba karın indikten sonra ortalama kaç hafta içinde doğum oluyor
Annekuzusu123 kitappkurduo 1 yada 2 hafta arasında değişir kuzum Allah yardımcın olsun zaten zamanı gelmiş valla benimde kalçamda baskı var acaip inşallah Bizimkide bekler 37 yi
Lmnakdnc Annekuzusu123 bnm siyatik sinir baskım vardı 25. Hafta civarımda çok çektim tuvalete bile gidemiyordum ama geçti şükür şuan sende mi var? Bnde kasıktan vajinama doğru baskı çok oluyo gece uykumdan uyandırıyo bazen şuan en çok o rahatsız ediyor beni
Annekuzusu123 Lmnakdnc benim de vajinayla kalçada baskı hissi var bugün çok yoruldum çok ayakta durdum ondan mı bilmiyorum bide harekette hissedemiyorum