nermin2311 23+6 haftamda evde gece su gibi akntı geldi ama aşırı derece iç çamaşırım bile islandı.Hemen acile geldik doktor bakdı suyun geliyor dedi yatışım yapıldı.Öğlen perinatolojiden detaylı bakıldı bebek iyi suyuda gayet iyi denildi rahim agzida kapalı.Gün boyu kontrolde edildi hiç bir su gelmesi yok.Amniyon sıvı için test yapıldı oda negatif.Şimdi dün gece su gelmeden önce eşimle cinsel ilişkisiz yaknlaşma oldu acaba diyorum zevk suyu felan olabilirmiydi o🙄Doktorada utanıyorm doğrusu sormaya ayıp olurmiki hanımlar
Yenibirannee nermin2311 ayıp olmaz tabikide direk sorun herşeyi anlatın ki ona göre yanlış tedaviye başlamasınlar geçmiş olsun
Der_yaa nermin2311 benimde bi kaç hafta önce bu durum başıma gelmişti sıcak bi şu boşalmadı yaşadım iç çamaşırım sırılsıklam olmuştu ve sizin gibi bi olay yaşamıştık eşimle onun için hiç gitmedim hastaneye
fb9706 Aynısı bende de oldu tuvaletten sonra baya su geldi yerlere fln damladı hep ayağa kalkınca hemen test yaptılar ama test negatif çıktı bir enfeksiyon ya da iltihaplanma gibi bir şeyiniz var mıydı
nermin2311 Der_yaa geçmiş olsun,bende panikledim geldim acile,acildeki doktor daha da panik etti beni yok dogum baslıyormus amelyata alalım hemen.İyiki perinatolojiden dendi bekliyin diye yoksa boşuna amelyata alacakdılar beni doguma
Der_yaa nermin2311 Ayy Allah korusun ilk başta söyleseydin canm Dr ona göre bi yol çizer teşhis koymaya çalışıtdı
nermin2311 Der_yaa doktor bakınca hemen öyle söyleyince elim ayağım boşaldı resmen ne hale düşdüm bayılacak gibi oldum soracak sorularımı bile unuttum.Çok şükür dünden tüm kontrollerim yapıldı herşey gayet iyi testde yapdılar negatif çıkdı.Yarın doktor gelecek tekrar konuşucaz bakalım ne diyor inşAllah taburcu ederler yarın
Der_yaa nermin2311 inşallah canm korkma bir şey yoktur bahsettiğin şeyden ötürüdür ki zaten artık Dr söyleme bence niye daha önce söylemedin deyip kızmasın